Rakušan? Ukňučený „jajánek“. Gregor má radu pro vládu: Raději mlčte

17.08.2023 16:45 | Ze sítí

Známý kritik nejen Evropské unie, ale v poslední době také kabinetu Petra Fialy Matěj Gregor se po nedávné tiskové konferenci ministra vnitra Víta Rakušana neudržel. Na sociálních sítích ho dokonce označil za ukňučeného „jajánka“. A nejen to. Do Strakovy akademie vyslal jasný vzkaz a naznačil, že stejně jako Babiš vznikl na nespokojenosti voličů s vládou Petra Fialy, i dnes může v České republice vyrůst nová alternativa.

Rakušan? Ukňučený „jajánek“. Gregor má radu pro vládu: Raději mlčte
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda Odchod.eu, Matěj Gregor

„Nejlepší, co může Fialova vláda dělat, je mlčet. Klidně jim to poradím, protože to nikdy neudělají. Jejich komunikace je svou srozumitelností na úrovni bulharského bufetu někde na nádraží. Nedokáží zformulovat jedinou myšlenku, vizi, plán. Neustále se jen litují a vymlouvají na své předchůdce a okolnosti, které od začátku své vlády moc dobře znali,“ uvedl Matěj Gregor, krajský předseda Svobodných v Moravskoslezském kraji a předseda spolku Odchod.eu. 
 
 
„Místo jasného a sebevědomého projevu ministra vnitra o zhoršující se bezpečnostní situaci v naší zemi jsme slyšeli jen ukňučeného "jajánka", ze kterého jde pocit, že jej někdo k řízení Ministerstva vnitra násilím donutil,“ pokračoval v ostré kritice dnes také zastupitel ve Vítkovicích. 
 
„Dva roky jsou dostatek času. Dostatek času na to, aby každý občan České republiky mohl vidět, že současná vláda je největší tragédií, jaká nás mohla potkat. A nebýt Babišova "covidismu", tak bych řekl, že jsou snad ještě horší než on. Takhle je to na stejné úrovni,“ přidal Gregor jasné zhodnocení posledních dvou vlád, který díky své kritice dostává často na frak. 
 
„Koho jiného chceš volit?", „Není na výběr! To chceš zpátky Babiše?". To jsou liché argumenty. ANO vzniklo na zklamaných voličích Nečase. Teď je čas, aby vyrostla nová alternativa, která spojí nejen naštvané, ale také naděje plné voliče, kteří mají chuť vrátit Českou republiku do pořádku. Já do toho půjdu a rád se zapojím,“ zakončil optimisticky Matěj Gregor ze Svobodných. 
 
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Karel Výborný

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

co to je , Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré Diskusevipera , 17.08.2023 17:15:24
babišův "covidismus"? Tady je celé období pandemie nebo co to bylo, předkládáno tak, jako kdyby ten kovid vymyslel a do země zatáhl babiš. Podívej se "pionýre", jak se řešil kovid v jiných státech EU. Žádné jiné možnosti na výběr nebyly. A navíc, ani to očko nebylo povinné, narozdíl od některých jiných států. Pokud chceš srovnávat fialovou hrůzovládu s vládou babiše, dokon ce ji sned pokládáš za horší, tak musíš být slabý na hlavu a nemá cenu tvé výplody ani číst. Myslíš, že špiněním babiše vyhrají svobodní volby? Omyl, budete rádi za 1,5%. Nemáte program ani lidi.

|  13 |  1

Další články z rubriky

„Pokus o ovlivnění prezidentských voleb v USA.“ Je to tu zase. A už se to řeší

11:50 „Pokus o ovlivnění prezidentských voleb v USA.“ Je to tu zase. A už se to řeší

Na Jacka Smithe, zvláštního poradce odpovědného za dohled nad trestními vyšetřováními bývalého prezi…