Rozbili jste poslední tank České republiky. Lidé se smějí naší armádě, které spadnul tank na silnici

03.08.2017 9:45

Dnes před sedmou hodinou ranní došlo ke kuriózní nehodě, o níž informovala Armáda ČR na svém facebookovém profilu. A hned se dočkala kritiky ze stran uživatele této sociální sítě.

Rozbili jste poslední tank České republiky. Lidé se smějí naší armádě, které spadnul tank na silnici
Foto: Ministerstvo obrany
Popisek: Ministr obrany Martin Stropnický navštívil v Litvě české vojáky

A co kuriózního se stalo? Při převozu tanku z výzbroje 73. tankového praporu došlo na trase Přáslavice – Nový Jičín k částečnému sesenutí tanku z podvalníku, a následně tak byla zablokována komunikace. 

„Incident se stal poblíž Dolního Újezdu. Nikdo nebyl zraněn a nedošlo k poškození komunikace ani ostatních vozidel,“ uvádí armáda s tím, že na místě zasahuje vojenská policie a ve spolupráci s dálniční policií pracuje na co nejrychlejším odstranění. „Příčiny události jsou předmětem dalšího šetření,“ dodala.

„To se prostě nemůže stát. Toto vozím mnohonásobně větší a těžší stroje, též na pásech a tohle se nemůže stát, pokud je náklad řádně uvázaný k podvalníku,“ píše jeden z uživatelů. Další pak reaguje: „Stane se. Holt marné.“

Celý příspěvek Armády ČR na facebookovém profilu:

AKTUÁLNĚ! Dnes před 7. hodinou ranní došlo při převozu tanku z výzbroje 73. tankového praporu na trase Přáslavice – Nový Jičín k částečnému sesunutí tanku z podvalníku a následnému zablokování komunikace. Incident se stal na poblíž Dolního Újezdu. Nikdo nebyl zraněn a nedošlo k poškození komunikace ani ostatních vozidel. Na místě zasahuje Vojenská policie a ve spolupráci s dálniční policií pracují na co nejrychlejším odstranění. Příčiny události jsou předmětem dalšího šetření.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

4:40 „Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

Po smrti zpěváka Josefa Laufera mnozí připomínají jeho píseň o Svobodné Evropě a kapitánu Minaříkovi…