Smůla, rusožrouti. Předseda Vondráček to v Moskvě zvládl s přehledem, vzkazuje Jiří Paroubek

26.10.2018 19:15

Expremiér Jiří Paroubek se ve svém komentáři rozhovořil o tom, že česká pravice včetně Pirátů je bezpříkladně rusožroutská. Píše o tom server PrvníZprávy.cz.

Smůla, rusožrouti. Předseda Vondráček to v Moskvě zvládl s přehledem, vzkazuje Jiří Paroubek
Foto: reprofoto XTV, tan
Popisek: Expremiér Jiří Paroubek hostem XTV

Paroubek se ve svých slovech věnuje cestě předsedy Poslanecké sněmovny Radka Vondráčka do Ruska. Ta rozčílila, jak Paroubek uvádí, nejen českou pravici, ale i putinožroutské komentátory. „Vondráček se v Moskvě setkal s předsedy horní i dolní komory ruského parlamentu a to jsou prý osoby na sankčním seznamu těch ruských politiků, kteří přispěli k anexi Krymu v roce 2014,“ uvádí Paroubek a dodává, že pravice v Česku se snaží vykreslit situaci tak, jako by Rusko bylo zcela v mezinárodní izolaci. 

„S Ruskem jsou v kontaktu i političtí představitelé jiných zemí. A dokonce navštěvují i Moskvu. Koneckonců v tomto týdnu byl v Moskvě také zahraničně politický poradce prezidenta Trumpa, což v americké administrativě není vůbec nevýznamná šajba. A dal by se předložit celý seznam západních politiků, kteří Moskvu od zpětného připojení Krymu k Rusku navštívili,“ zmínil Paroubek s tím, že pravice bojuje minulé bitvy a nechce se zabývat perspektivou. 
 
Původní text ZDE
 
A souhlasí také s Vondráčkem, jenž uvedl, že určití lidé by byli spokojeni jen tehdy, kdyby v Moskvě vyhlásil Rusku válku. „Prostě útoky na Vondráčka byly trapné a dlužno říci, že tento mladý představitel hnutí ANO zachoval jako předseda Sněmovny klid i důstojnost a prošel nepříjemným jednáním Sněmovny s přehledem,“ zakončil Paroubek.
 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

8:15 „Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

O tom, co skutečně přináší schválený migrační pakt diskutovali v pořadu Události, komentáře zástupci…