Šokující VIDEO dostává Francii do varu: Sexuální obtěžování mladé studentky přímo na ulici vyústilo v násilný čin

31.07.2018 19:22

Mladá studentka architektury Marie Laguerre toho prý má plné zuby. Na začátku týdne kráčela kolem pařížské kavárny Terrasse a přemýšlela o svých věcech. Jenže kolem kavárny šel také muž, který měl vůči mladé ženě ne právě slušné poznámky. Podle všeho ji sexuálně obtěžoval. Když se proti tomu Marie Laguerre ohradila, přistoupil k ní a udeřil ji.

Šokující VIDEO dostává Francii do varu: Sexuální obtěžování mladé studentky přímo na ulici vyústilo v násilný čin
Foto: Screen: Facebook
Popisek: Napadení francouzské studentky přímo na ulici před pařížskou kavárnou.

Hosté pařížské kavárny Terrasse byli v pondělí svědky incidentu mezi mladou ženou a mužem, který podle všeho mladou ženu obtěžoval nevhodnými poznámkami se sexuálním podtextem. Také na ženu pískal.

Jiné ženy by možná sklopily hlavu a raději by celý incident přešly, ale Marie Laguerre zvolila jinou cestu. „Sklapni!“ řekla útočníkovi. Agresora to však nepřinutilo zklidnit se. Místo toho k ženě přišel a udeřil ji. V tu chvíli se k mladé studentce začali sbíhat lidé a agresor se dal na ústup. Policie po něm pátrá. Celý incident byl zaznamenán na kameru a mladá žena ho sdílela na sociálních sítích.

Deníku Le Parisien studentka řekla, že si nemyslela, že ji agresor slyšel, jen si chtěla ulevit. Má prý plné zuby toho, jak se někteří muži chovají. „Vřelo to ve mně, nechtěla jsem se nechat ponižovat,“ řekla žena deníku. Její vyjádření převzal také server The Local. „Odmítla jsem se dívat do země, podívala jsem se mu do očí a řekla mu to,“ pokračovala mladá žena. Na sociální síti poděkovala studentka všem lidem, kteří se jí zastali.

Počet případů sexuálního obtěžování prý ve Francii narůstá. Podle serveru si na to stěžuje řada žen. Francouzská ministryně pro rovnost žen a mužů Mineta Marlene Schiappa do médií prohlásila, že incidentem byla pobouřená, ale bohužel ne překvapená. Politici musí reagovat tvrdě a nastavit legislativu tak, aby bylo možné agresory citelně postihovat. Už v květnu schválilo francouzské národní shromáždění přísnější postihy za sexuální obtěžování na ulici i ve veřejné dopravě.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…