Současná vláda prý začíná čím dál více připomínat minulý režim. Předseda ODS si vzal k ruce dopisy od občanů

28.04.2015 10:12

Předseda ODS Petr Fiala napsal na blogu Aktuálně, že je potřeba vyhnat socialismus z naší země, jelikož současná vláda má prý potřebu řídit naše životy. Měl prý možnost vyslyšet několik názorů, ve kterých si mu lidé stěžovali, jak se v současném prostředí nedá žít, a jsou tudíž nuceni odcestovat a žít v zahraničí.

Současná vláda prý začíná čím dál více připomínat minulý režim. Předseda ODS si vzal k ruce dopisy od občanů
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda ODS Petr Fiala

Jedna ze stěžujících si prý řekla, že z důvodu povinného očkování, které prý svému dítěti nepovolí, jelikož mu očkování v minulosti poškodilo zdraví, by mohlo být její dítě izolováno od společnosti. „Nebude smět chodit do školky, setkávat se s ostatními dětmi, bude fakticky segregováno,“ prohlásila prý matka dítěte. V té souvislosti se podle Fialy rozhodla raději odcestovat i s dítětem do Austrálie.

Fiala uvedl také „úspěšného“ soukromého lékaře, který je prý krácen na platbách od pojišťoven. Stát mu prý „už dlouho hází klacky pod nohy, ale teď ho snad chce rovnou zničit,“ napsal Fiala. Podle dotyčného lékaře prý stát dává přednost státním nemocnicím a chápe to tak, že se sem vrací socialismus, prý se raději odstěhuje do Spojených států amerických.

Celý text zde

Na současné počínání vlády si prý podle Fialy stěžuje i ředitelka školy, která podporuje domácí vzdělávání. Sociální demokraté však takovýto typ vzdělávání prý nepodporují a ona „za žádnou cenu nechce, aby její děti musely povinně chodit do mateřské školy“. Nenechá prý své děti státu.

Fiala ve svém článku s výpisem lidí, kteří nejsou spokojeni se současným děním neskončil a přidal ještě jednoho stěžujícího si. Tomu se pro změnu nelíbí plánované odvody. „K žádnému nesmyslnému odvodu svoje syny jít nenechám. Pošlu je do ciziny a odjedu tam za nimi,“ řekl podle Fialy otec synů a podnikatel.

Předseda ODS tak zásadně nesouhlasí se způsobem, jakým řídí stát současná vláda. Prý mu to připomíná minulý režim. „Stát, který si osobuje právo řídit naše životy, rozhodovat místo nás o našich dětech, cpe se nám do života všemi směry, chce regulovat, evidovat, řídit. Místo aby stát chránil naši bezpečnost, chce nás ovládat,“ popsal současnou vládu Fiala.  


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ste

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

5:00 Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

TÝDEN V MÉDIÍCH Petr Fiala neměl žádné kmotry v pozadí, nikdo mu zadarmo nic nedal a musel se adapto…