Starosta Kolář se rozjel: Prezident se dopustil několika faulíků. Je vůbec způsobilý k výkonu funkce?

25.04.2021 14:57 | Zprávy

Hosty speciálního vysílání Partie CNN Prima News byli starosta Prahy 6 Ondřej Kolář (TOP 09) a poslanci Tomio Okamura (SPD), Jiří Dolejš (KSČM) a Roman Onderka (ČSSD). Debatovali o kauze Vrbětice. A ve studiu to pořádně vřelo. Ondřej Kolář uhodil na Okamuru, že v podstatě mluví stejně jako představitelé Ruské federace, a vyjádřil pochybnosti, zda je Miloš Zeman ještě způsobilý k výkonu prezidenta. A Roman Onderka ve studiu vypěnil na Koláře i Okamuru: To si snad děláte srandu!

Starosta Kolář se rozjel: Prezident se dopustil několika faulíků. Je vůbec způsobilý k výkonu funkce?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ondřej Kolář

„Pro mě bylo velmi důležité, že se přihlásil ke krokům vlády a souhlasil s vyhoštěním 18 diplomatů – agentů,“ pravil Onderka s tím, že prezident jen vyzýval k tomu, ať se celá kauza prošetří. „Pan prezident si nechává otevřená vrátka, kdyby nastala důkazová nouze v odhalování těch pachatelů ve Vrběticích.“

Okamura si pochvaloval, že prezident Miloš Zeman po osmi dnech mlčení mluvil stejným hlasem jako SPD.

„Mě zaujalo, že pan prezident v podstatě řekl to, co já i SPD říkáme celý týden,“ pravil Okamura s tím, že prezident stejně jako šéf SPD volají po předložení dalších důkazů. Okamura by si podle svých vlastních slov přál, aby důkazy dostala i veřejnost.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Jak zabránit Číně, aby o nás sbírala citlivá data?

Podle mě také není problém jen v Číně, ale dnes už téměř neexistuje nic jako soukromý. I třeba EU dost šťourá do soukromý lidí - většinou to vydává za dobrý úmysl a možná to i dobře myslí, ale je to potřeba? Co vím, tak třeba chtěla mít možnost sledovat i soukromou korespondenci lidí na internetu at...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vzpoura proti Leyenové: Chce z ČR „páreček“, ne Síkelu. Zlost. I Vondra dupnul

17:40 Vzpoura proti Leyenové: Chce z ČR „páreček“, ne Síkelu. Zlost. I Vondra dupnul

Předsedkyně Evropské komise (EK) Ursula von der Leyenová s českou nominací ministra průmyslu a obcho…