Světlana Witowská: Napsal mi Babiš. Že jsem ho podrazila

12.02.2023 20:05 | Ze sítí

Tvrzení neúspěšného prezidentského kandidáta a expremiéra Andreje Babiše (ANO), že by novináři v prezidentské volbě upřednostňovali Petra Pavla, považuje novinářka a moderátorka Světlana Witowská za „úsměvné“. Byť připustila, že část médií byla k Pavlovi „nekritická“, je podle ní nutné posuzovat každé médium zvlášť. „Překvapuje mě, že to používá člověk, který tady používá velkou část médií…,“ vyjádřila se ve StandaShow a zhodnotila, nakolik vyvážená měla být Česká televize. Myslí si, že do prezidentských debat mohlo zasáhnout i určité „zadání“.

Světlana Witowská: Napsal mi Babiš. Že jsem ho podrazila
Foto: Repro ČT1
Popisek: Moderátorka Světlana Witowská

Novinářka se v úvodu rozhovoru vrátila k  prezidentským volbám a shrnula, že viděla téměř všechny debaty prezidentských kandidátů. Jedinou výjimkou měla být ta na televizi Barrandov podnikatele Jaromíra Soukupa, jenž dříve také svou kandidaturu v letošních volbách hlavy státu zvažoval, avšak nakonec se rozhodl nekandidovat. „Nekoukám se na televizi Barrandov, protože mám spousty jiné – důležitější – práce než se dívat na obskurní televizi,“ udeřila na Soukupovo médium tvrdě někdejší hlavní tvář Událostí České televize.

Kdyby přišla Witowské po konci její kariéry v České televizi nabídka na práci v TV Barrandov, je si jistá, že by ji odmítla. „To bych šla raději prodávat zmrzlinu,“ řekla a zavzpomínala, že to bývala jedna z jejích profesí, kterou se živila během svých studií.  

Příliš se moderátorce nelíbil ani duel zpravodajského serveru Novinky.cz před druhým kolem prezidentských voleb, v němž kupříkladu od expremiéra a neúspěšného prezidentského kandidáta Andreje Babiše zaznělo, že SPD Tomia Okamury pro ANO není koaliční partner a „ani nikdy nebude“, a vítěz prezidentské volby Petr Pavel zase o svém protikandidátovi prohlásil, že je „jako flašinet“. „Točí se kličkou a jede stále stejná písnička,“ zaznělo v tomto duelu.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: rak

Mgr. Jan Grulich byl položen dotaz

Dospělí si budou moci legálně koupit lehké drogy

Ale to přeci mohli vždy nebo myslíte, že třeba alkohol není droga? A proč jinak přistupovat k HHC ale i třeba THC?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Je to jen další prolhaná špína z líhně ČT., Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseHlustvisihák , 13.02.2023 12:22:36

|  15 |  0

Další články z rubriky

„Babiš nebyl agent StB.“ Rána ze Slovenska. Odpůrci bez sebe: Hnus. Nehoráznost

18:50 „Babiš nebyl agent StB.“ Rána ze Slovenska. Odpůrci bez sebe: Hnus. Nehoráznost

Slovenské ministerstvo vnitra uznalo, že Andrej Babiš byl neoprávněně evidován jako agent StB v někd…