Takovou sodu nečekal. Fiala po schůzce se Zemanem

09.12.2021 11:01 | Ze sítí

Premiér Petr Fiala dnes na twitteru potvrdil, že se sešel s prezidentem Milošem Zemanem na neformální schůzce. Podle svých slov s ním hovořil o dalším postupu při jmenování vlády. A dostal vynadáno od vlastních příznivců, protože o „utajeném“ úterním setkání nejdříve informovala Frekvence 1 a až poté Fiala schůzku potvrdil.

Takovou sodu nečekal. Fiala po schůzce se Zemanem
Foto: Hana Brožková
Popisek: Prezident republiky Miloš Zeman jmenoval na zámku v Lánech Petra Fialu do funkce předsedy vlády ČR

„Mohu potvrdit, že jsem se s panem prezidentem sešel na neformální schůzce, kde jsem s ním hovořil o dalším postupu při jmenování vlády,“ napsal Fiala na svém sociálním profilu.

Mohu potvrdit, že jsem se s panem prezidentem sešel na neformální schůzce, kde jsem s ním hovořil o dalším postupu při jmenování vlády.

— Petr Fiala (@P_Fiala) December 9, 2021

„Ach jo, když se to provalilo, tak to odbudete obecnými kecy. Jen tak dál, pane Slušný. Kde je ta deklarovaná otevřenost k veřejnosti, voličům?“ rozčílil se jeden z uživatelů twitteru. Zpráva od Fialy totiž přišla až poté, co o setkání informovala například Frekvence 1.

„Kdybyste sdělil výsledek, bylo by to pro mne přínosnější. Takhle to není k ničemu,“ dodal další.

„Začínáte býti méně čitelný než váš předchůdce, ale co, můj hlas jste už přece dostal, takže se vlastně nic neděje. Díky za tu změnu,“ uvádí další kritik.

„Už začínáte politikařit. Tohle kdyby udělal Babiš, něco zatajovat, tak byste se vzteky podělali,“ rozčílil se další. 

„Chyba v komunikaci. Když už to prasklo, skóre byste vyrovnal jedině sdělením, co jste se u terária dozvěděl a proč jste to tajil. Pouhé potvrzení něčeho, co už všichni vědí, je na nic. Důvěra je křehká věc, pane předsedo, bylo by mrzuté ji ztratit dřív, než vůbec dosednete,“ informuje Fialu další z diskutérů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

8:15 „Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

O tom, co skutečně přináší schválený migrační pakt diskutovali v pořadu Události, komentáře zástupci…