To je rána! Na Pekarovou vytáhli staré FOTO. Je to ruská trikolóra?

18.11.2022 22:59 | Ze sítí

Režisér Jan Tománek si na twitteru značně vystřelil z šéfky TOP 09 a předsedkyně Sněmovny Markéty Pekarové Adamové. Poté, co se ve zpravodajství začaly šířit fotografie lidí ze čtvrteční demonstrace svolané Ladislavem Vrabelem s textem, že někteří přítomní „měli dokonce na hlavách čepice v barvách ruské vlajky“, vytáhl pět let starou fotografii Pekarové v cyklistickém dresu na počest cyklisty Petera Sagana se slovenskou trikolórou, která má stejné pořadí barev jako ta ruská. „RuSSký šváb, pátá kolona a kolaborantka...?“ pustil se do Pekarové režisér.

To je rána! Na Pekarovou vytáhli staré FOTO. Je to ruská trikolóra?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předsedkyně sněmovny Markéta Pekarová Adamová

Tománek na šéfku TOP 09 vytáhl archivní fotografii, která pochází ze srpna 2017, kdy si Pekarová vyrazila na cyklovýlet a přímo na cyklostezce u Vltavy, kam přijela v trikotu a na svém silničním kole, poskytla rozhovor pro Blesk.cz.

Pekarová Adamová tehdy ještě jako místopředsedkyně vzpomenula na to, jak si rok předtím brala ajťáka Tomáše Pekaru. „To byl nejkrásnější den v mém životě, doposud. Myslím si, že to předčí už jenom porod dítěte,“ podotkla tehdy Pekarová ke svatbě, jež proběhla na Slovensku.

Se Slovenskem jí tehdy spojoval také její cyklistický dres, který byl rovněž ve slovenských barvách, a to na počest slovenského cyklisty Petera Sagana, jenž je držitelem tří zlatých medailí z mistrovství světa v silniční cyklistice a jedné zlaté medaile z mistrovství Evropy v témže sportu.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: rak

Tomio Okamura byl položen dotaz

bydlení

Stát musí převzít plnou odpovědnost za bytovou politiku a zajistit pro mladé lidi dostatečné kapacity cenově dostupného bydlení. Co touto vaší větou přesně myslíte? A jaká cena za bydlení je podle vás v pořádku? A jak byste řešili problém, že na řadě míst, kde je největší poptávka po bydlení, není u...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

(smazáno redakcí pro porušení Etického kodexu), Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseKAREL KRCH. , 19.11.2022 6:56:14

|  7 |  0

Další články z rubriky

Vzpoura proti Leyenové: Chce z ČR „páreček“, ne Síkelu. Zlost. I Vondra dupnul

17:40 Vzpoura proti Leyenové: Chce z ČR „páreček“, ne Síkelu. Zlost. I Vondra dupnul

Předsedkyně Evropské komise (EK) Ursula von der Leyenová s českou nominací ministra průmyslu a obcho…