To tu ještě nebylo: Afričan se vetřel do porodnice a... Raději nečíst

03.01.2018 11:23

Itálie s imigrační vlnou čím dál častěji zažívá události, které by dříve byly zcela nepředstavitelné. Imigranti z Afriky si připisují na konto značné množství trestných činů sexuální povahy. Ten poslední, který se odehrál v Římě na silvestra a ParlamentníListy.cz na něj upozornila česko-italská blogerka Monika Pilloni, je ale skutečně neuvěřitelný.

To tu ještě nebylo: Afričan se vetřel do porodnice a... Raději nečíst
Foto: pixabay.com
Popisek: Řím, ilustrační foto

Třicetiosmiletý muž jménem Alí Abdullah, původem ze Somálska, se podle zpráv italských médií pokoušel znásilnit ženu těsně před porodem. Za tímto účelem pronikl všemi kontrolami v římské porodnici Sant'Eugenio, dokonce kvůli tomu neváhal odcizit zelenou uniformu ošetřovatele.

Anketa

Odvádí Jiří Ovčáček dobrou práci pro prezidenta Zemana?

94%
6%
hlasovalo: 7617 lidí

Když se zmocnil převleku, pronikl všemi kontrolami na předporodní sál. Tam se právě  jistá Italka připravovala na porod. V místnosti byla v tu chvíli sama, čekala na porodní asistentku. Žena už byla v první fázi porodu, měla porodní stahy a bolesti. Africký zvrhlík jejího zoufalství nedbal, začal ženu osahávat a masturbovat před ní. Křik ženy přivolal lékaře a zdravotníky, kteří zalarmovali policii. Zvrhlík ve zdravotnickém stejnokroji se pokoušel uprchnout, ale nakonec byl policií zadržen.

PODROBNOSTI V ITALŠTINĚ ZDE

Muž somálského původu byl zatčen a následně bylo zjištěno, že v Itálii žije už několik let a jeho trestní rejstřík rozhodně není čistý. V úterý 2. ledna byl imigrant předveden před soudce, kde uvedl, že jen bůh ví, proč to udělal. Soudce jej poslal do vazby a proces má proběhnout 10. ledna.

Advokátka sexuchtivého Somálce v duchu jeho argumentace požaduje psychiatrický posudek, který by řekl, zda je muž příčetný. Předseda strany Liga Severu Matteo Salvini, který se v letošních volbách chce ucházet o funkci italského premiéra, je však zhnusen a navrhuje, aby byl imigrant svěřen úplně jiným lékařům, než jsou psychiatři.

„Hnus přesahující všechny meze. Obhájkyně Somálce žádá psychiatrický posudek, já navrhuji preventivní chemickou kastraci,“ napsal na Facebook předseda opoziční strany.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

11:12 Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

Ceny pohonných hmot za poslední měsíc rostou a rostou. Pojďme se podívat, proč tomu tak je, zda se r…