Trumpův protikandidát Biden se chtěl zalíbit muslimským voličům. Ale něco pak na něho prasklo

21.07.2020 15:45

Joe Biden, demokratický konkurent Donalda Trumpa a dřívější viceprezident Baracka Obamy, se dle Breitbartu dopustil lži, když na muslimské události slíbil, že zruší zákaz cestování pro muslimy, který měl zavést Donald Trump. Prý to však je lež, protože Trump nikdy nic takového nezavedl. „Muslimský zákaz existuje pouze v myslích demokratů a levicových novinářů,“ psalo se na stránkách Breitbartu.

Trumpův protikandidát Biden se chtěl zalíbit muslimským voličům. Ale něco pak na něho prasklo
Foto: Repro Wikipedia
Popisek: Joe Biden - kandidát na prezidenta USA za Demokraty

Anketa

Líbí se vám finální podoba ,,záchranného plánu" EU za 750 miliard euro?

4%
96%
hlasovalo: 9204 lidí

Kandidát na amerického prezidenta Joe Biden prohlásil, že pokud bude zvolený prezidentem, tak první věc v úřadu, kterou udělá, bude to, že zruší Trumpův zákaz cestování do USA pro muslimy (tzv. muslim ban). Problémem však je, že nic takového neexistuje. Upozornil na to server breitbart.cz.

Celý článek ZDE:

„Pokud budu zvolený prezidentem, tak ukončím zákaz cestování pro muslimy v první den…“ Zbytek videa mu není však příliš rozumět. Záznam je možné vidět například v tomto statusu.

 

 

Joe Biden to měl slíbit dle Breitbartu muslimským voličům na události „Milion muslimských hlasů“. Dodal ještě, že rozhodnutí Trumpa bylo hnusné. Breitbart dále vysvětluje, že nic jako zákaz pro muslimy neexistuje. To, co mají demokrati nazývat zákaz pro muslimy, má být výkonný příkaz vydaný 27. ledna 2017, který zakazoval turismus a imigraci ze sedmi zemí, které dříve Obamova-Bidenova administrativa označila za zvlášť zranitelné vůči terorismu. Těchto sedm států – Irák, Sýrie, Írán, Libye, Somálsko, Súdán a Jemen – jsou státy s muslimskou většinou, ale neexistoval všeobecný zákaz pro muslimy z jiných zemí Středního východu nebo velkých muslimských zemí, jako je Indonésie.

Dále server poznamenal to, že výkonný příkaz byl upravován. Druhá verze odstranila ze seznamu Irák a třetí verze přidala Severní Koreu a Venezuelu, tedy dvě nemuslimské země. „Nejvyšší soud v říjnu 2017 zmírnil ustanovení týkající se zákazu cestování. V lednu 2020 bylo přidáno několik dalších zemí – včetně nemuslimských. Muslimský zákaz existuje pouze v myslích demokratů a levicových novinářů,“ psalo se v článku dále.

Biden tedy dle Breitbartu slibuje zrušení něčeho, co neexistuje a nikdy to nebylo zavedeno. „Je to falešný slib založený na lži – který Biden zřejmě špatně přečetl ze čtecího zařízení,“ dodal web.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tle

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…