VIDEO Antizeman? Spousta věcí nebyla z Drahošovy hlavy. A na co se teď připravit od odpůrců Zemana... Horké téma s analytičkou Ryšánkovou

02.02.2018 18:12

Hostem pořadu PL TV Horké téma bude tuto sobotu politická a mediální analytička Irena Ryšánková. Odpůrci Miloše Zemana podle ní v žádném případě nepoleví a budou v nenávistné kampani pokračovat celých pět let.

VIDEO Antizeman? Spousta věcí nebyla z Drahošovy hlavy. A na co se teď připravit od odpůrců Zemana... Horké téma s analytičkou Ryšánkovou
Foto: Archiv PLTV
Popisek: Irena Ryšánková v pořadu Horké téma

První Horké téma po prezidentských volbách, v nichž svůj post na druhé pětileté období obhájil stávající prezident Miloš Zeman, se pochopitelně týkalo pouze tohoto tématu.

Jiří Drahoš byl podle Ireny Ryšánkové do neustálého vymezování se vůči Zemanovi tlačen. „Domnívám se, že spousta věcí nebyla z jeho hlavy, byl nasunut do antizemana a sám o sobě by takový nebyl,“ míní.

„Vody se neuklidní, bude to trvat celých pět let,“ sdělila analytička k antizemanovské kampani. „Pořád vidíme rozdělování na ‚hloupé a nevzdělané‘ venkovany, kteří nestojí za jediný pohled, a na ty ‚báječné, chytré a vzdělané‘, aniž si ti báječní, chytří a vzdělaní uvědomují, že ti ‚hloupí nevzdělaní‘ venkované na ně vydělávají a bez nich by nemohli mít svůj životní standard,“ upozornila Ryšánková.

Celý dvacetiminutový rozhovor uvidíte na serveru ParlamentníListy.cz již v sobotu večer. Nenechte si ujít rozbor kampaně a chyb neúspěšného kandidáta Drahoše a odhad, jakým způsobem změní prezident Zeman své vystupování ve svém druhém mandátu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Radim Panenka

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…