VIDEO Dvě muslimky přišly do restaurace ve Francii. Podívejte se, co jim provedl číšník, který prý přišel při útoku v Paříži o kamaráda

28.08.2016 19:29

Na internetu koluje video, v němž se dal šéf jedné francouzské restaurace v departamentu Seine-Saint-Denis do hovoru se dvěma zahalenými ženami. Konstatoval, že všichni teroristé se hlásí k muslimské víře, takže se dá říct, že všichni muslimové jsou teroristé. A vyzval zahalené ženy, aby z restaurace odešly.

VIDEO Dvě muslimky přišly do restaurace ve Francii. Podívejte se, co jim provedl číšník, který prý přišel při útoku v Paříži o kamaráda
Foto: wikipedia
Popisek: Francouzská vlajka.

Restauratér ve francouzském regionu Seine-Saint-Denis se nezachoval příliš zdvořile k ženám, které seděly v podniku zahaleny coby vyznavačky muslimské víry. Provozovatel restaurace k nim přišel a dal jasně najevo, co si o nich myslí. „Madam, všichni teroristé jsou muslimové a muslimové jsou teroristé. Lidé jako vy se na mě klidně mohou zlobit,“ prohlásil restauratér. Jeho slova zachytil mobilní telefon.

Jedna z dam se obratem ptá, zda by jen kvůli tomu, co má na sobě, měla někam klást bomby. Provozovatel restaurace si však trval na svém. Zdůrazňoval, že žije v sekulární zemi, kde může své názory vyjadřovat svobodně. Následně ženy požádal, aby odešly.  

Anketa

Věříte ve šťastnou budoucnost svých dětí?

13%
87%
hlasovalo: 6479 lidí

V rozhovoru padne také zmínka o policii; a deník L´Expres se na místní policii tázal, zda nakonec strážci zákona opravdu dorazili na místo. Policisté to potvrdili, ale odmítli k případu říci cokoli bližšího.

Video koluje i po sociálních sítích a skupina brojící proti xenofobnímu chování ve Francii žádá všechny uživatele, aby to provozovateli restaurace řádně osladili. Aby mu za jeho chování zkazili pověst. A negativní recenze na restauraci se na internetu vskutku množí.

Jeden z uživatelů prý provozovatele restaurace kontaktoval a dozvěděl se, že restauratér svého činu lituje. Ovlivnilo ho prý, že v hudebním klubu Bataclan zemřel jeden z jeho přátel. Připomeňme, že ke konci roku 2015 zemřelo v hudebním klubu asi osm desítek lidí po teroristickém útoku islamistů.


Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Aby nám EU neuchvátili extrémisti.“ Nerudová prozradila, proč chce do Bruselu

11:22 „Aby nám EU neuchvátili extrémisti.“ Nerudová prozradila, proč chce do Bruselu

Jednotná v rozmanitosti. Motto, které EU používá už od roku 2000. Je ale i po 24 letech jednota skál…