Vakcíny? Odtržení Německa od EU. Do 10 let smrt Bruselu, padlo

09.02.2021 12:00 | Zprávy

Politik, který stál za brexitem, Nigel Farage, šokoval moderátory britského rádia, když pověděl, že to vypadá, jako by se Německo snažilo odtrhnout od Evropské unie. Jde o vakcíny. „Strana kancléřky Merkelové chce zůstat u moci, a pokud občané uvidí, že politici nejednají v národním zájmu, protože by například bránili tuto podivnou strukturu v Bruselu, pak budou v problémech, takže to vypadá, že se odtrhnou, ale není to jisté,“ myslí si. Pověděl i jací politici míří do Evropské komise. Jde prý o politické ztroskotance.

Vakcíny? Odtržení Německa od EU. Do 10 let smrt Bruselu, padlo
Foto: Repro Youtube
Popisek: Bývalý britský europoslanec Nigel Farage

Hostem britského internetového rádia Talk Radio byl britský politik a čelní představitel euroskeptické kampaně Velké Británie za opuštění Evropské unie Nigel Farage. Kritikou na Brusel nešetřil. „To, co se ukázalo, je to, že tenhle centralizovaný byrokratický aparát a lidé jako von der Leyen a všichni ti, o kterých jste těžko někde slyšeli…“ povídal Farage, když ho přerušil moderátor a zeptal se ho na to, odkud předsedkyně Evropské komise pochází. Na to britský politik odpověděl, že patřila k nejhorším ministryním obrany, co kdy Německo mělo.

„To, co jsem viděl po dekády, je to, že Evropská komise, do které členské státy vysílají své reprezentanty, kteří nejsou voleni lidmi, tak velmi často je post evropského komisaře dobrý jako místo skrytí se před nějakým přešlapem, který udělali ve své domácí zemi. Myslím si, že je dlouhá tradice v tom posílat lidi, co nějak selhali ve své domácí politické dráze, dokončit ji v Evropské komisi. Tady je ale ten problém. Tito lidé činí velká rozhodnutí, kterými ovlivňují život stovek milionů lidí. Nemůžete je volit, nemůžete je vyhodit, nemůžete změnit rozhodnutí, která udělali,“ pověděl Farage.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: tle

Jak zabránit Číně, aby o nás sbírala citlivá data?

Podle mě také není problém jen v Číně, ale dnes už téměř neexistuje nic jako soukromý. I třeba EU dost šťourá do soukromý lidí - většinou to vydává za dobrý úmysl a možná to i dobře myslí, ale je to potřeba? Co vím, tak třeba chtěla mít možnost sledovat i soukromou korespondenci lidí na internetu at...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vzpoura proti Leyenové: Chce z ČR „páreček“, ne Síkelu. Zlost. I Vondra dupnul

17:40 Vzpoura proti Leyenové: Chce z ČR „páreček“, ne Síkelu. Zlost. I Vondra dupnul

Předsedkyně Evropské komise (EK) Ursula von der Leyenová s českou nominací ministra průmyslu a obcho…