Vzkaz pro Nerudovou: Nechte si omezit svéprávnost

12.04.2024 15:55 | Monitoring

Po poslední superdebatě lídrů pro nadcházející volby do Evropského parlamentu, kterou vysílala CNN Prima News, to ze všech stran schytává především Danuše Nerudová, někdejší kandidátka na českou prezidentu a dnes lídryně hnutí STAN a také zamýšlená kandidátka na pozici eurokomisařky. Nejenže posměch sklidila přímo ve studiu, když tvrdila, že migranti u nás nejsou, ale politická konkurence si na ní smlsla také po vysílání.

Vzkaz pro Nerudovou: Nechte si omezit svéprávnost
Foto: Hans Štembera
Popisek: Libor Vondráček

Předseda Svobodných Libor Vondráček se dlouhodobě netají tím, že se na svět dívá zcela jinýma očima než právě neúspěšná prezidentská kandidátka Danuše Nerudová. Po jejím vystoupení v televizní debatě ji však dokonce doporučil, aby se její opatrovnicí stala nynější předsedkyně Evropské komise Ursula von der Leyenová. 
 
 
„Mám pro Danuši Nerudovou vzkaz: „Nechte se omezit na svéprávnosti. Když máte takovou radost z toho, že někdo rozhoduje za druhé, požádejte o to, aby byla paní von der Leynová vaše opatrovnice a rozhodovala za vás. Nesnažte se omezit na svéprávnosti celé Česko,“ prohlásil Libor Vondráček. 
 
Reagoval tak právě na vystoupení Danuše Nerudová, která se v pořadu na CNN Prima News často vyjadřovala ve prospěch prohlubování další evropské integrace. „S Green Dealem by se nemělo nic dělat, Evropě zbývá posledních pár let něco dělat. Musíme se připravit na to, že nás bude čekat klimatická migrace. To bude úkol pro další Evropský parlament,“ pronesla kromě jiného Danuš Nerudová. 
 

Mgr. Libor Vondráček

  • Svobodní
  • předseda Svobodných
  • mimo zastupitelskou funkci
 
 
 
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Karel Výborný

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Nerudová je kometa která na chvíli zazářila a pak zhasla., Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseKarel Musil , 12.04.2024 17:25:51
takovou eurokomisařku si český národ nezaslouží

|  22 |  0

Další články z rubriky

„Nedávejte mi ta slova do úst“. Nerudová na debatě v obrátkách. Pak líčila přínosy války

21:04 „Nedávejte mi ta slova do úst“. Nerudová na debatě v obrátkách. Pak líčila přínosy války

Falšování dějin, lži a jednoduché mozky. V Aby bylo jasno se podívali, jak probíhala jedna z EU Deba…