Zabili Beethovena. Podruhé. Nerudová, Pazderková a Farský mají ostudu na talíři

16.03.2024 6:30 | Monitoring

Vystoupení Danuše Nerudové, lídryně kandidátky za STAN do Evropského parlamentu, a dvojky kandidátky Jana Farského v podcastu EUFORIE moderovaného Ivou Pazderkovou, vyvolává na sociální síti velký údiv, a ne právě v pozitivním slova smyslu. Představa, že by zmínění byli našimi zástupci v europarlamentu, je pro mnohé noční můrou.

Zabili Beethovena. Podruhé. Nerudová, Pazderková a Farský mají ostudu na talíři
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Prezidentská kandidátka Danuše Nerudová na besedě v Berouně

V úvodu podcastu si hosté Nerudová a Farský s Pazderkovou společně „zazpívali“ hymnu Evropské unie. „Jak vidím, máte co nabídnout, nejen co se týče vašich kvalit jako politiků, ale také samozřejmě jako zpěváků,“ ocenila moderátorka pěvecký um politiků.

Lídryně hnutí STAN pro eurovolby Nerudová uvedla, že nové aktivity na poli hudební tvorby v rámci hnutí STAN mohou jen přibývat. „Myslím, že nic nebráni tomu, abychom založili třeba nějaký sbor,“ obrátila se kolegu Jana Farského. „Ty hraješ na klavír a já se budu muset trochu zdokonalit v hraní na kytaru,“ pokusil se vtipkovat místopředseda STAN.

„Ein Kessel Buntes je po letech opět tady. Místo Internacionály teď pofrčí Beethoven,“ komentoval to Michal Hašek, bývalý hejtman za ČSSD a současný předseda jihomoravské buňky strany PRO Jindřicha Rajchla, nyní také zkušební komisař Ministerstva vnitra.

„Den, kdy podruhé zemřel Ludwig van Beethoven,“ přidal komentář šéfredaktor Deníku TO Marek Stoniš.

Zhrozen je z počínání Nerudové a Farského také Matěj Gregor, dvojka kandidátky Svobodných pro volby do Evropského parlamentu. „Já mám dost. Doufám, že se nás u volebních uren s lístkem pro Svobodné sejde co nejvíce, aby nás nezastupovaly tyhle marketingové figurky z uhlíkově neutrální čokolády,“ komentoval jejich pěvecké vystoupení v podcastu.

Podle počtu a charakteru názorů dalších uživatelů sociální sítě se Danuše Nerudová a Jan Farský chovají „nanejvýš trapně“, a nikoli seriózně. Nehezké komentáře často míří i na moderátorku a herečku Ivu Pazderkovou, která moderovala například debatu Díky, že můžem, v níž vystoupil předseda hnutí STAN Vít Rakušan a Danuše Nerudová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Natálie Brožovská

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Jim jde jen o 7 000 Euro., Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré Diskusespartyza8 , 16.03.2024 9:14:31
Takový Vondra, tři roky o něm nikdo neslyšel a dnes je ho všude plno, hlavně v české televizi. To jeho strašidlo Vrecionová je na tom naprosto stejně.

|  28 |  0

Další články z rubriky

„Jak je sama doma, neskončí to dobře.“ Holec vytáhl na Černochovou ostrou munici

14:04 „Jak je sama doma, neskončí to dobře.“ Holec vytáhl na Černochovou ostrou munici

O průzkumech veřejného mínění, ale i o ministryni obrany Janě Černochové (ODS) mluvili v pořadu Podt…