Zástupy běženců. Držme vlastní národ, buďme k sobě blíž, natočil slavný český rocker burcující VIDEO

29.08.2016 10:42

K zachování identity národa a k plození potomků vyzývá ve své nejnovější písni známý zpěvák Vilém Čok. Svůj nový videoklip zveřejnil na svém facebookovém profilu.

Zástupy běženců. Držme vlastní národ, buďme k sobě blíž, natočil slavný český rocker burcující VIDEO
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vilém Čok

„Zástupy běženců, držme identitu vlastního národa, nový patrioty nám každý jaro dá, důkazem je stát a ty to víš, tím spíš buďme k sobě s křížem k sobě blíž,“ zpívá Čok mimo jiné ve svém novém songu. Na závěr své burcující písně vyzývá „Nespi!“.

K videoklipu pak na svém facebookovém profilu dopsal, že klip udělal podle svého nejlepšího svědomí, „vzhledem k současné situaci nejen ČR, ale i Evropy“. „V této době je potřeba, aby si lidé uvědomili, kde jsou, co jsou a co chtějí. A to od života, svých vlád a svých zemí,“ dodal s tím, že zmíněný song je trvale zařazen do jeho repertoáru.

Celý text příspěvku Viléma Čoka na jeho facebookovém profilu:

Milí přátelé, kamarádi,fanoušci. Hle můj nový videoklip...udělal jsem ho dle svého nejlepšího svědomí, vzhledem k současné situaci nejen ČR ale i Evropy. V této době je potřeba, aby si lidé uvědomili kde jsou,co jsou a co chtějí. A to od života, svých vlád a svých zemí...děkuji.(song trvale zařazen do repertoáru nejbližším koncertem od 31/8 a dále) Vilém Čok & BYPASS. sdílejte. Díky.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Důchodce, který „uvěřil“. Nechtějte vědět, co za chvíli poběží na ČT

7:15 Důchodce, který „uvěřil“. Nechtějte vědět, co za chvíli poběží na ČT

Zmatený důchodce, který uvěřil fake news o atomové válce a chodí po městě v atombordelu. To je hlavn…