Zdravý člověk dostane vakcínu proti covidu. Za tři dny mrtev. Kardioložka bije na poplach

23.03.2024 12:49 | Monitoring

Máme tady úmrtí, podezření na úmrtí – jsou to strašně smutné příběhy. Je naprosto neuvěřitelné, že se tady nezvedla otázka, jestli je toto skutečně cesta, jak dál pokračovat v tak masivní očkovací kampani, která byla za hranou medicínské etiky. A lékaři zůstali zticha. Máme genetické vakcíny a netušíme, jaké mohou být dlouhodobé následky. Kardioložka Jana Gandalovičová upozornila v rozhovoru pro Rádio Universum na vážnost vedlejších účinků očkování proti covidu, které u nás stále nikdo neřeší.

Zdravý člověk dostane vakcínu proti covidu. Za tři dny mrtev. Kardioložka bije na poplach
Foto: Repro Youtube
Popisek: Kardioložka Jana Gandalovičová

Lékařka Jana Gandalovičová hovoří v Rádiu Universum o vakcínách mRNA jako o sporné pokusné látce způsobující celou řadu vážných vedlejších účinků,. Stále se podle jejího názoru o následcích očkování proti covidu mlčí, nikdo nevyšetřuje, co vše se kolem covidu dělo.

V USA byly podány první žaloby na firmu Pfizer i na kroky tamní vlády, a různé země očkování omezily nebo ho zrušily úplně, ale v Česku se stále drží. Zatímco u nás je schváleno očkování těmito vakcínami pro děti od 6 měsíců, Švédsko, Dánsko, Finsko nedoporučuje. Švýcarsko očkuje jenom na vyžádání rodičů, případně u nějakých velmi rizikových skupin.

Anketa

Který z předních lídrů má vaši největší důvěru?

hlasovalo: 53666 lidí
Jen v letech 2020 až 2021 bylo hlášeno na 2,873 milionu nežádoucích událostí u covid-19 vakcíny, ukázaly výsledky databáze VigiAccess. Přičemž například u vakcíny proti dětské obrně bylo za celých 53 let očkování 122.931 takových případů.

To považuje Gandalovičová za hrozivé. „Pro mě skutečně je toto velmi těžké skousnout, protože se jedná o mladou generaci. A samozřejmě, už jenom z důvodu časového, protože tady máme genetické vakcíny k takovémuto použití tak strašně krátkou dobu, tak vůbec netušíme, co se může dít s dlouhodobými následky. Je to skutečně platforma, která doposud nikde nebyla použita,“ upozornila pro Rádio Universum.

„Přicházejí ještě jiné, naprosto bizarní informace. Od začátku se vědělo, že existují šarže těchto vakcín, které s sebou nesou větší procento nežádoucích účinků – a jiné zase téměř žádné vedlejší účinky, jako kdyby to byly placebo injekce. Proč to tak bylo? Nikdo na to nemá odpověď,“ pokračuje kardioložka.

Mezitím se objevila spousta profesorů, kteří vakcíny analyzovali a zjistili, že jsou kontaminovány. Že některé vakcíny jsou kontaminovány plazmidovou DNA, protože jsou jinak dělané, podotýká Gandalovičová.

„Je naprosto neuvěřitelné, že se tady nezvedla otázka, jestli je toto skutečně cesta, jak dál pokračovat, v tak masivní očkovací kampani. A to i vzhledem k tomu, že doporučení naší vakcinologické společnosti je pro děti od půl roku. Nikdo už nemůže zpochybňovat, že jsou tady lidé, kteří mají nežádoucí účinky: Máme tady úmrtí, podezření na úmrtí – jsou to strašně smutné příběhy. Pro mě, jako kardiologa, když jde někdo na booster, (posilující dávku) zdravý člověk, je mu 49, 50, dostane booster, a tři dny poté je nalezen mrtev – do té doby zcela zdravý člověk – tak si musím dát otázku: Proboha, nesouvisí to s tím, že tři dny před tím dostal vakcínu?“ pozastavuje se.

Anketa

Má Evropa přejít na válečnou ekonomiku, aby se ubránila Rusku?

6%
93%
hlasovalo: 45988 lidí
V souvislosti s vakcínami proti covidu se výrazně zvýšil počet nadúmrtí: „My tady strkáme hlavy do písku. Vidíme to dnes a denně, že tenhle zemře, tady někdo zemře náhlou nevysvětlitelnou smrtí – při sportu, nebo ve spánku – a my se ani nezmíníme, jestli by to mohlo být následkem tady tohoto, a budeme říkat – my sice nevíme, ale určitě to není očkováním proti covidu-19.

Hodně se teď mluví – v našich mainstreamových médiích to neprobíhá – o takzvaných nadúmrtích, exces mortality, kdy víceméně celý svět čelí tomu, že v mladší a střední věkové kategorii máme velké procento těch nadúmrtí, která dále pokračují. Není to vlastně úmrtí covidové, že by tito lidé umírali na covid. Na co umírají? A tato nadúmrtnost je obrovská – zhruba 10 %. Teď probíhá velká debata v britském parlamentu o tom, jak velké procento je nadúmrtí ve věkové kategorii do čtyřiceti, a do pětapadesáti let. Tam jsou nadúmrtí až 20 %.

A reflektují to i pojišťovny, které z Ameriky hlásí, že těchto pojišťovacích událostí je tolik, že to nezažily ani za války. Jsou to velké počty,“ sdělila kardioložka.

Ostře zkritizovala očkovací kampaň, která podle ní byla za hranou medicínské etiky. „Takhle přeci medicína vůbec nemá vypadat. My jsme došli někam, kde je to už za hranou etického přístupu k medicíně, kterého jsme se jako lékaři zúčastnili, a zůstali jsme zticha. Já to, svým způsobem, považuji za selhání lékařského stavu, protože takovéto neindikované nucení k očkování, sociální rozdělování lidí, benefity, že někdo může jít do restaurace, nebo ne, nebo si jít zaplavat, nebo ne, to nikdy v historii nemělo žádnou obdobu.

 Strašně rychle zapomínáme. Já si myslím, že je potřeba si to připomínat,“ nabádá lékařka Jana Gandalovičová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

COVID

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: Natálie Brožovská

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Blyatmobil.“ Ruský vynález se chytil. Odhalil ukrajinskou slabinu

21:33 „Blyatmobil.“ Ruský vynález se chytil. Odhalil ukrajinskou slabinu

Ruským tankům nazývaným „blyatmobiles“ nebo „želví tanky“ či „bitevní stodoly“ se dostává pozornosti…