Zmlácený Karlos Vémola: Politický rozměr! Zajímavé info a FOTO

11.11.2019 10:55

Zápasník MMA Karlos Vémola prohrál zápas s Attilou Véghem. Podnikatel Ivo Rittig už mu vzkazuje, ať vyndá hlavu z dlaní, že prohra nakonec čeká každého. Ale ostatní k němu nebyli tak přívětiví a na Vémolu pršela přirovnání jako tykev, stařec nebo Petr Fiala. „Ten Maďar by ho zabil i ve spánku,“ mínil šéfredaktor Expresu.cz. Vémola se ukázal i při oslavách 28. října. A potkal spoustu známých tváří.

Zmlácený Karlos Vémola: Politický rozměr! Zajímavé info a FOTO
Foto: Repro Instagram
Popisek: MMA zápasník Karlos Vémola na Pražském hradě

Zápas století, aspoň tak byl titulován souboj Karlose Vémoly s Attilou Véghem v O2 aréně, o kterém se dá spolehlivě říci, že Vémola prohrál, a to na celé čáře. A o komentáře a známé osobnosti nebyla nouze.

Anketa

Je Václav Moravec vyvážený ve skladbě hostů, které zve do svých pořadů?

4%
96%
hlasovalo: 20198 lidí
Zúčastnil se, nepřekvapivě, například podnikatel Ivo Rittig, dlouho vyšetřovaný a nedávno zproštěný v kauze jízdenek DPP a nově zproštěný i ve vyšetřování vyzrazení tajné zprávy BIS. Právě jemu Vémola dělal bodyguarda. Ten zápas komentoval takto: „Včerejší večer plný zvratů (a to doslova). Náš specialista Jakub Štáfek rozdal takový dělo. Michal Martínek porazil Viktora Peštu v prvním kole... (bomba a velká gratulace, kamaráde!) A Karlos bude vždycky náš champ... i to je sport!“

Zápasníkovi, který byl prohrou viditelně zdrcen, vzkázal: „Chlape, vstaň, vyndej hlavu z dlaní a jedeme dál. Jednou to přijít muselo. Prohra dostane každýho, teď jsi to byl TY!! O to větší důvod pořádně makat...

Viděl a zažil jsem desítky nejlepších zápasníků světa, to mi věř!! Samozřejmě gratulace pro vítěze večera Attilu Végha!!“

Nicméně, komentáře v médiích nebyly k Vémolovi tak shovívavé. Šéfredaktor Mladé fronty Dnes Jaroslav Plesl zápas hodnotil: „Ňákej Maďar ze Slovenska prej ve Vysočanech zbušil tu velkohubou tykev. Konečně to PR utrpení skončilo.“

Šéfredaktor webu Expres.cz Petr Konečný šel ještě dál: „Tak jsem viděl ten zápas století. Až po strop narvaný outůčko, rádoby americká show, překrvený moderátor a jako vrchol fight dvou ‚dědků‘ prakticky za zenitem, z nichž Vémola byl ten velkohubý a o deset tříd slabší. Všichni důležitě, že tam jsou, a točili storíčka. Při nástupu do klece hraje opera (víc by se hodila Lucka Vondráčková a Tenkej led),“ hodnotil zápas.

„Vémolův přehypovaný rok nahecovaných keců, kdy se stal televizní hvězdičkou Top staru a miláčkem jízdenkového Rittiga, vzal po minutě za své. Ten Maďar by ho zabil i ve spánku a Štáfek sundal slabší rukou. Doufám, že je nenapadne odveta.

Celkově to bylo strašně trapný. Všechny tři top zápasy skončily v prvním kole a nedůstojně. Sledovali jsme máchání rukama, kdy po prvním kontaktu jde bojovník k zemi a rozhodčí ho chrání vlastním tělem jak Zemana, když se poroučí ze schodů. Závěrem to byla přehlídka přeceněné české MMA.

Nevím, jestli lidi baví za ty prachy StarDance v oktagonu, ale za mě: zlatej box!“ mínil.

Petr Kolář z Mladé fronty poznamenal: „Vémola mi hrozně připomíná Petra Fialu.“ A Konečný už tušil, že za toto tvrzení dá Kolářovi Johana Hovorková na Foru24 co proto.

K oblibě MMA neboli smíšených bojových umění si pár slov řekl i marketér Jakub Horák. „Já tu explozi záliby v MMA naprosto chápu. Během poslechu Vozové hradby se vždycky cítím nejmíň jako Vémola, tak proč to nedopřát druhejm, že tomu fanděj. Kdysi před lety jsem dokonce chodil i boxovat – respektive dívkám jsem na otázku, ‚Děláš ňákej sport?‘, skromně říkal: ‚Tak trochu boxuju...‘ Ve skutečnosti jsem byl na tréningu třikrát. Potřetí – když jsem zcela vyčerpanej mlátil do toho pytle – mě pozoroval trenér, kterýmu bylo 21 let a byl nějakej juniorskej mistr republiky. Koukal na mě a povídá:

- Hele, Kubo, kolik je ti vlastně let?
- 28, odpověděl jsem vyčerpaně.
- Hele, a víš, že se mi líbí, že se tak starej chlap vůbec ještě do něčeho pouští?
Po tomto zážitku jsem se rozhodl věnovat už skutečně jen literatuře.“

Utkání Végha s Vémolou sledoval i šéf Trikolóry Václav Klaus mladší se svou dcerou. „Trocha té intelektuální zábavy v sobotu večer,“ zažertoval.

Za Vémolu se naopak postavil Robert Vašíček z pražské SPD. „Pro mě je Karlos Vémola jednička. Atillo táhni zpět, my Karlose nedáme,“ vzkázal spolu s fotkou z Pražského hradu.

Vémola se dle fotek zúčastnil i oslav 28. října. Potkal se například s hercem Jiřím Krampolem nebo s tenistou Radkem Štěpánkem.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I letos nejlepsi clovek co jsem tu potkal????obrovsky frajer???? Dekuju za pozvání ...

Příspěvek sdílený Karlos "Terminator" Vemola (@karlos_terminator_vemola),

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kas

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

20:13 „Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

Válka na Ukrajině přinesla do moderního válčení použití dronů a dalších bezpilotních letounů, které …