Zrušená stránka Islám v ČR nechceme: Příznivci byli vyzváni, aby...

12.01.2016 14:41

Facebookové stránky Islám v České republice nechceme byly včera zablokovány. A reakce předsedy hnutí Blok proti islámu Martina Konvičky na sebe nenechala dlouho čekat.

Zrušená stránka Islám v ČR nechceme: Příznivci byli vyzváni, aby...
Foto: Hans Štembera
Popisek: Martin Konvička

„I když to nikdo nevíme jistě, tak zrušení facebookové stránky Islám v České republice nechceme může být výsledkem snah českého, bruselského i globálního establishmentu potlačit svobodnou diskuzi o negativních vlivech islámské ideologie a masové imigrace z islámských zemí,“ vyjádřil se ke zrušení facebookové stránky Islám v České republice nechceme Konvička.

„Nás ale neumlčí,“ zaburácel Konvička s výzvou, aby se lidé připojili ke stránce Islám v ČR nechceme. „A vy, kdo chcete proti islámu skutečně něco dělat, připojte se k hnutí Blok proti islámu,“ doplnil.

Stránka Islám v ČR nechceme vznikla téměř okamžitě po zrušení její starší předchůdkyně. „Nikdo nevíme dne ani hodiny, kdy se oko Sauronovo obrátí na všechny naše podobné stránky, zaregistrujte se prosím pomocí mailové adresy pro odběr novinek a informací na našem webu, abychom i v těch nejhorších chvílích mohli zůstat v kontaktu,“ podotýká hnutí Blok proti islámu.

Svou kritiku ke zrušení stránky Islám v České republice nechceme vyjádřil také teplický radní Dominik Feri (TOP 09). „Ahoj facebooková rodino,“ pozdravil své příznivce na sociální síti po vzoru slavného hokejisty Jaromíra Jágra. „Zrušení stránky IVČRN bylo v zásadě to nejhorší, co se mohlo stát. Lajky budou mít samozřejmě hned zpátky. Nicméně je zřejmé, že z domnělého omezování svobody projevu se stane absolutní argument,“ odkázal na slova sociologa Petra Hampla, který řekl, že za svobodu slova je dnes, stejně jako před pětadvaceti lety nutné bojovat. 

„Ale to, že se všichni pohybujeme na výsostném území Facebooku, který fakt není státní a který by nám všem klidně mohl okamžitě změnit profilovky na poníky, už samozřejmě nikdo neřekne. Čili vzniká nám tu skupina lidí, kteří se bojí, že je chce někdo připravit o jejich práva, a zastupují je ti, kteří tenhle strach obratně využijí,“ sdělil s tím, že rok 2016 nám nezačíná úplně vesele. „V každém případě, snad tuhle záležitost internetový ústavní soud vyřeší,“ uzavřel Feri.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…