Moderátor nachytal Klause, ten se urazil

31.01.2013 12:23

Moderátor zavolal Václavu Klausovi, předstíral, že je slovenský prezident Ivan Gašparovič. Dělal si z něj legraci kvůli jeho vyhrožování emigrací. Server tn.cz informuje o tom, že Klause to hodně naštvalo.

Moderátor nachytal Klause, ten se urazil
Foto: Hans Štembera
Popisek: Prezident Václav Klaus

Před druhým kolem voleb českého prezidenta se v médiích objevilo znění esemesky, kterou dosluhující hlava České republiky poslala svému známému. Klaus v ní tvrdil, že v případě vítězství Karla Schwarzenberga je rozhodnut emigrovat z Česka.

Že se nestydíte!

Krátce nato čekal českého prezidenta nečekaný telefonát. Slovenský prezident Ivan Gašparovič, respektive jeho imitátor mu v jeho rámci nabídl azyl ve vesnici Limbach na úpatí Malých Karpat, kde slovenská hlava státu bydlí. Dovolat se přímo do pracovny nejvyššího českého činitele nebylo vůbec těžké, uvedl server plusky.sk.

Moderátor se Klause ptá na to, jak to s emigrací je. "Ale ne, to byla jenom nadsazená esemeska jednomu známému," odpovídá prezident a vyslechne nabídku azylu, kterou přeruší slovy "dobře, dobře".

"Gašparovič" Klausovi prozradí, že ve skutečnosti volá moderátor Rádia Expres Andrej Wallner, který je ve slovenském éteru proslulý podobnými telefonáty známým lidem. Klause to ale velmi rozčílilo. "Vy si ze mě děláte legraci?! Že se nestydíte! Že se nestydíte!" vyjel na moderátora.

Wallner je na Slovensku podobnými žerty známý. V minulosti podle medií nachytal například bývalého českého premiéra Mirka Topolánka, někdejšího úspěšného hokejistu Jozefa Golonku nebo i samotného Gašparoviče.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Macronův sen o míru během olympiády. Hoffman tuší, proč nevyjde

17:01 Macronův sen o míru během olympiády. Hoffman tuší, proč nevyjde

POHLED IVANA HOFFMANA Sprnová olympiáda v Paříži se Emmanuelu Macronovi zdá vhodnou příležitostí, ab…