Ivan Stránský: S teroristou nemá smysl vyjednávat

11.03.2022 14:37 | Komentář

Neunikají nám širší souvislosti? dle Ruské verze je Ukrajina jako celek fašistická, vedená narkomany a lumpy.

Ivan Stránský: S teroristou nemá smysl vyjednávat
Foto: Paměť národa
Popisek: Ivan Stránský

Jako důkaz pro svá tvrzení uvádějí, že Ukrajina a její vedení m.j. žádá o přijetí do Evropské unie a do NATO. Ergo, logické je, že všichni, co jsou v těchto strukturách a jsou ochotni tam přibrat ještě ty narkomany, fašisty a lumpy, mají stejný status. Pokud dojdete v této úvaze k tomuto logickému závěru, musí vás zákonitě napadnout, že Ukrajina má šanci jedině za podmínek, které "nechceme".

Všechno ostatní je jen jazykové cvičení... a my to nechceme vidět, stejně jako ruské obyvatelstvo ve své většině odmítá vidět, že je to vše jinak. Pokud se nestane zázrak a příslušné naše i ruské davy neprozřou a nezačnou se chovat racionálně, pak směřujeme nikoliv k řešení vzniklé situace, ale k eskalaci a rozšíření války, stejně jako v případě Mnichova 1938.

Co k tomu dodat? Snad jen to, že s teroristou nemá smysl vyjednávat, a též s Machiavellim, že jen ty smlouvy se dodržují, pokud trvají podmínky, za kterých byly uzavřeny!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Hampl: Konec kauzy Vrbětice

15:22 Petr Hampl: Konec kauzy Vrbětice

Denní glosy Petra Hampla.