P. C. Roberts: Revoluce čpí krví – nečinnost taktéž

17.03.2017 13:03

Graeme MacQueena, kanadského univerzitního profesora, udivuje neschopnost levice uplatnit při posuzování práce Warrenovy komise (zkoumala okolnosti vraždy Kennedyho), či při posuzování práce komise o 11. září, jakékoli náznaky představivosti. K čemuž lze ovšem dodat, že je za to dost lidí i publikací, posuzovaných jako levicové, které se prokazují být aktivními agenty ve službách spikleneckého státu v boji proti pravdivému disentu.

P. C. Roberts: Revoluce čpí krví – nečinnost taktéž
Foto: archív autora
Popisek: Vír vlajky USA

Spojené státy už žádnou levici nemají, nemá ji ani Evropa – a ze všech zemí nejmíň ji má Řecko, jehož „levice“ dala souhlas k tomu, aby věřitelé Řecka mohli kořistit a vysávat řecké občany a veřejný majetek řeckého státu ve prospěch jednoho procenta. Britská Labour Party je stejně pravicová jako konzervativci, a Francouzská socialistická strana je pravicovější a ochotnější žít v americkém chomoutu, než byl generál Charles DeGaulle.

V Německu udělali voliči svoji kancléřkou americkou loutku, která reprezentuje Washington – a nikoliv německý lid. A tato kancléřka bude v této své reprezentaci Washingtonu pokračovat, i když to bude znamenat válku s Ruskem.

Levice, kdysi síla, pokoušející se činit vlády aspoň z částí zodpovědnými, splynula s americkým impériem. A americká „levice“ se přimkla k vojensko-bezpečnostnímu komplexu USA a tím též k vyhlídce na uložení šest stop pod zem při srážce s Ruskem. To připojení proběhlo ve shodě s názorem, že každý, kdo preferuje lepší vztahy s Ruskem, je buď ruský agent či Putinův hejl. A jestliže náhodou víte dost na to, abyste pochybovali o věrohodnosti zprávy Warrenovy komise či zprávy komise k 11. září, jste spiklenecký naivista, který si zaslouží být vsazen do harwardského seznamu dodavatelů „falešných informací“. Což všechno se děje v „demokracii, honosící se svobodou vyjadřování“.

K jak tragické karikatuře sebe sama to kdysi země svobody doputovala.

„Levice“ tedy přijala neokonzervativní politickou linii, podle níž všichni ti, kteří doporučují mír s Ruskem, odlišným ovšem od míru, jehož podmínky by jednostranně nadiktoval Washington, jsou zrádci – a to včetně prezidenta Spojených států. Harvardská univerzita má tedy nyní tento seznam zrádců (prezident Trump v něm zatím uveden není) – vypracovaného podle vzoru již dříve zveřejněného seznamu podezřelých webů PropOrNot – volně k dispozici i k použití. A tak jsme docestovali k bodu, od něhož se i pro Harvard, nic jiného než nenávist k Rusku už v USA nepřipouští.

Což jako jedinou možnost zanechává už jen válku.

Jste hotovi zemřít za věc dostatečně vysokého rozpočtu vojensko-bezpečnostního komplexu USA?

To je totiž ta jediná věc, za kterou budete umírat.

Přeložil Lubomír Man

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

20:57 Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

Vyjádření experta Trikolory k útokům na kritiky války.