Babák: Obvinění vznesená Jaroslavem Škárkou jsou lživá, podávám trestní oznámení

04.04.2012 18:40

Michal Babák se rozhodl bránit křivým nařčením Jaroslava Škárky a podává dnešního dne u Městského státního zastupitelství v Praze na Jaroslava Škárku trestní oznámení pro možné spáchání trestného činu křivého obvinění a pomluvy.

Babák: Obvinění vznesená Jaroslavem Škárkou jsou lživá, podávám trestní oznámení
Foto: MB
Popisek: Poslanec Michal Babák

Jaroslav Škárka křivě obvinil Michala Babáka ze lži při soudním jednání, které se uskutečnilo dne 7. března 2012. Michal Babák ve své výpovědi mimo jiné uvedl, že Jaroslava Škárku potkal dne 29. března 2011 u Víta Bárty doma, když čekal na Víta Bártu, který se zdržel na jednání. Jaroslav Škárka dále uvedl, že k prokázání svého nařčení disponuje audio vizuální nahrávkou, ze které vyplývá, že Michal Babák nebyl v podvečer dne 29. března 2011 v bytě Víta Bárty přítomen a že nebyl přítomen ani nikdo jiný.

Dnešního dne bylo u soudu nade vší pochybnost prokázáno, že nařčení Jaroslava Škárky jsou nepravdivé, nahrávka nevznikla dne 29. března 2011, ale jak vyplývá z expertizy Kriminalistického ústavu již poslední lednový den 2011, navíc přítomny byly v rozporu s tvrzením Jaroslava Škárky i další osoby. Obvinění vznesená Jaroslavem Škárkou vůči Michalu Babákovi jsou zcela křivá a lživá a jejich jediným účelem bylo poškodit Michala Babáka.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Veciverejne.cz

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vítová (ANS): Záměrné matení pojmů levice a pravice

4:32 Vítová (ANS): Záměrné matení pojmů levice a pravice

V současné době dochází k záměrnému matení pojmů. A aby lidé už vůbec nevěděli, jak se mají orientov…