Dryml: Pane ministře Hegere, jste škůdce státu. Odstupte

03.04.2012 7:21

Senátor ČSSD MUDr. Vladimír Dryml žádá ministra zdravotnictví doc. MUDr. Hegera (TOP 09), aby odstoupil z funkce ministra zdravotnictví co nejdříve a to i se svým náměstkem pro zdravotní pojišťovny p. ing. Noskem a náměstkem pro legislativu Mgr. Plíškem.

Dryml: Pane ministře Hegere, jste škůdce státu. Odstupte
Foto: senat.cz
Popisek: Senátor Vladimír Dryml

Ministr Kalousek s ministrem Hegerem jsou největší škůdci  českého státu, protože svými asociálními zákony škodí všem občanům ČR a to zejména střední třídě, dětem a důchodcům.

Úmyslně zhoršují dostupnost a kvalitu poskytované zdravotní péče pro občany a zatěžují je dalším zvyšováním poplatků ve zdravotnictví.

Dojezdové časy stanovené ministrem Hegerem i pro důchodce s berlemi nebo maminky s dětmi jsou důkazem, že ministr je mimo realitu současného života v ČR.

Ministr Heger s ministrem Kalouskem rozvrací evropský zdravotnický systém českého státu a skrytě připravují privatizaci a rozprodej státních zdravotnických zařízení pro „kmotry TOP 09“.

Voliči v letošních podzimních krajských volbách dostanou konečně možnost vyjádřit zásadním způsobem svůj názor na ministra Kalouska a ministra zdravotnictví Hegera z TOP 09.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

MUDr. Vladimír Dryml

  • BPP
  • Prezident svazu Senioři České republiky

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Vladimír Dryml

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Konzervativní strana: Západní svět se zjevně nepoučil ze svého selhání

23:08 Konzervativní strana: Západní svět se zjevně nepoučil ze svého selhání

79. výročí ukončení 2. světové války v Evropě