Horák (LEV21): Mariánský sloup znovu tématem v Praze?

28.05.2013 10:59

Když Krajská organizace Praha strany LEV 21 zorganizovala 9. dubna 2013 před sídlem Magistrátu hlavního města Prahy demonstraci za odstoupení rady hlavního města Prahy a proti vztyčení Mariánského sloupu, netušili jsme, jak rychle se nám naše přání vyplní, i když zatím jen z poloviny.

Horák (LEV21): Mariánský sloup znovu tématem v Praze?
Foto: Archiv
Popisek: NS - LEV 21

Členové rady obvinění v kauze Opencard II neodstoupili sice sami a všichni, jak se dalo očekávat, ale požrali se navzájem, jak už to ve správné koalici bývá zvykem. Původní rada neexistuje a kdo ví, jestli alespoň nějaké podobě v nejbližších dnech existovat bude. Já osobně bych s hochy z TOP 09 spolupracovat nechtěl. Zbývá nám však druhý cíl – Mariánský sloup.
 
S potěšením jsem zaznamenal vyjádření šéfa soc.dem zastupitelů Miroslava Poche, který připustil téma znovuvztyčení Mariánského sloupu v rozhovorech o případné koalici s TOP 09. Proč však tak opatrně?
 
Vyzýváme vás, pane zastupiteli Poche, abyste si jednoduše zákaz Mariánského sloupu vynutili jako podmínku pro případnou spolupráci s TOP 09, ať bude otevřená, či skrytá. Poučte se z historie. Dávné i nedávné. 
 
JUDr. Mgr. Karel Horák, 1. místopředseda KrO Praha LEV 21

reklama

autor: vasevec.cz

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Válek: Návrh na zákaz kratomu byl ministerstvem předložen vládě a vláda rozhodla negativně

13:04 Ministr Válek: Návrh na zákaz kratomu byl ministerstvem předložen vládě a vláda rozhodla negativně

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 ke kratomu.