Huml: Karel na Hradě, Mirek ve Strakovce - kouř a síra 2013

21.01.2013 11:41

Tak se blíží vysněný cíl. Církevní restituce jsme protlačili, ODS jsme zničili, Karla na Hrad dostaneme a buď již letos tu vládu potopíme a půjdeme s Karlem na Hradě do předčasných voleb nebo to vydržíme do r. 2014 a to by v tom byl čert, aby Mirek nebyl premiér.

Huml: Karel na Hradě, Mirek ve Strakovce - kouř a síra 2013
Foto: Zbyněk Pecák
Popisek: Poslanec Stanislav Huml

V penězích se budeme koupat až vděční preláti splatí své dluhy. Máme na nejlepší mozky v PR oboru. Vězte, že vymýt mozek davu není problém. Všichni věří, že náš Kája je levicový prezident, pomáhal chudým. Zaměstnávali je v lese a nechávali bydlet v lágru. Není a nebyl feudál, ni jeho předci. Dnešní generace nakonec ani neví, co ten pojem znamená a nemá kdo jim to vysvětlit. Máme pod kontrolou školství. Za Rakouska Uherska se měli Češi nejlépe. Věřte - nevěřte.

Až budou volby do Sněmovny, to by v tom byl čert, aby Karlova pravá ruka nebyla premiérem. ODS zmizí z mapy, zafungovali jako užiteční idioti a když se domluvíme, tak místo poslaneckých mandátů jim dáme pár funkcí. Jenom těm špičkám, samozřejmě. Tak to přece chodí, to není korupce. Říkal to i Karel.

Pak už stačí dva měsíce před volbami vytáhnout nějakou kauzu. Jako Promopro, připomeneme Davida a očistíme Vlastu i Drábka. Jsme pro amnestii. Ale selektivně, samozřejmě.

Mladým odložíme platbu školného, zavřené nemocnice svedeme na neschopné regionální politiky. Robotu s odchodem do penze v 70ti letech svedeme na jiné partaje, jako to udělal Karel před volbami na Hrad. Ostatně dobrý PR tým dá zapomenout. Stačí se vyfotit, ve fotoeditoru z nás udělat skiny a ti mladí nám budou tleskat.

Měsíc před volbami se budeme smát a chodit mezi plebs do hospody. Hlavně u toho musí být kamery a hezké holky. Budeme jim koukat do výstřihu a co je jim po tom, že jsme dávno impotentní. Lid musí věřit. Karlovi se podařilo i senilní spánek prodat jako výhodu. Potřebujeme jen kreativce a dobrá hesla. To by Ježíš koukal, jaké jsou dnes možnosti v době nových médií.

Vítejte v Matrixu.

Mgr. Stanislav Huml

  • SOCDEM
  • Zemřel 28. prosince 2021
  • zastupitel obce

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ČSSD

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Rakušan: Vám, co byste se mnou rádi vyběhli... nějaký společný běh vymyslíme

17:04 Ministr Rakušan: Vám, co byste se mnou rádi vyběhli... nějaký společný běh vymyslíme

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k běhání.