John: Úsporné procesy mají výsledky

10.10.2011 18:56

Nastavení úsporných procesů a inventury uzavřených smluv, které na ministerstvu vnitra zahájil tehdejší ministr Radek John, mají první pozitivní výsledky.

John: Úsporné procesy mají výsledky
Foto: Hans Štembera
Popisek: Radek John

Došlo ke znovuprojednání pronájmu lázeňských domů, jehož výsledkem je úspora 280 milionů pro stát a navýšení investic do lázeňských zařízení.Díky nové smlouvě stát nejenom uspořil zmíněných 280 milionů korun, ale dojde také k většímu zhodnocování majetku.

„Znovuvyjednání pronájmu lázeňských domů, k jejichž výpovědi došlo ještě za mého působení na ministerstvu vnitra, kdy byl celý proces nastartován, došlo ve výsledku k úspoře pro stát 280 milionů Kč. Jednak se vylepšily najemní podmínky pro stát a také došlo k navýšení investic do lázeňských zařízení. Majetek bude díky nové smlouvě více zhodnocován a stát získal k dobru oněch 280 milionů na další léta," řekl k tomu předseda VV Radek John.

Dále čtěte:
John: Miroslav Kalousek pomáhá s plněním programu VV
Radek John žaluje Humla: Takové svinstvo! Úplatky jsem nebral
 

##PROFIL 1237##

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Veciverejne.cz

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…