Mynář (SPOZ): Karel Schwarzenberg je víc než politik spíš politický turista

18.01.2013 12:28

Vážené kolegyně a kolegové, máme za sebou úspěšně první kolo přímé volby prezidenta naší země.

Mynář (SPOZ): Karel Schwarzenberg je víc než politik spíš politický turista
Foto: spoz.cz
Popisek: Vratislav Mynář

Jako předseda si vám dovoluji moc poděkovat, neboť bez vaší pomoci bychom si v sobotu večer nemohli vychutnat pocit vítězství. ...

Věřím, že každý z vás přispěl ve svém okolí tou největší měrou jakou mohl.To už je ale za námi. Teď nás čeká druhé kolo a v ní soupeř nepoměrně silnější, za kterým stojí obrovský finanční kapitál pánů Bakaly a Hávy.

Důvody jejich počínání jsou nám všem jasné, proto si vás dovoluji požádat o vaši ještě větší osobní angažovanost v druhém kole prezidentské volby.

Protikandidátem není nikdo jiný než 1.místopředseda této vlády, která jen prohlubuje bídu spoluobčanů, ke kterým se navíc chová naprosto arogantně.

Karel Schwarzenberg, který je víc než politik spíš politický turista, začal u US-DEU v roce 2002, pokračoval přes ODA do Strany zelených a následně do TOP 09. Myslím, že slyšet od člověka, který se ve vysokých ústavních funkcích a v mnoha politických stranách pohybuje tak dlouho, že on je ta změna, je docela drzost. Změna možná, ale určitě k horšímu.

V prvním kole voleb zůstalo doma cca. 3,3 mil voličů. To je naše velká šance, abychom je dokázali k volbám přivést. Protože pokud zůstanou doma, budeme mít na Hradě člověka, který chce zavádět školné, hlasoval pro zvýšení cen potravin a léků, je spoluodpovědný za zvyšování cen el. energie, za zavedení důchodové reformy, církevních restitucí, apod.

Tohle všechno má na svém kontě 1. místopředseda vlády Karel Schwarzenberg. Člověk s dvojím občanstvím, člověk, jehož rodina nikdy nežila, nežije a nebude žít v České republice. Kandidát, jehož úspěch v prvním kole si pochvalovali představitelé sudetských němců a zároveň konstatovali, že se těší v případě jeho zvolení na obnovení diskuze o „Benešových dekretech“.

Ano, pan Karel má velké restituční majetkové nároky, které tyto dekrety naštěstí zatím blokují.

Proto vás žádám, promlouvejte ke spoluobčanům. Ukazujte jim pravou tvář pana Karla Schwarzenberga, ne tu uměle vytvořenou auru kolem něj. Motivujte je, aby přišli k volbám a volili rozumem i srdcem za republiku, tedy aby volili Miloše Zemana.

Ing.Vratislav Mynář, předseda SPOZ

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: SPOZ

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zaorálek (SOCDEM): Evropa se musí vrátit od lobbistů k podpoře pracujících

10:21 Zaorálek (SOCDEM): Evropa se musí vrátit od lobbistů k podpoře pracujících

Směrnice o minimální mzdě, posilování kolektivního vyjednávání a posilování práv zaměstnanců – to js…