ODS Praha 11: Petr Nečas má naši podporu. Vydírat se nenecháme

03.04.2012 22:24

Prohlášení ODS Praha 11 k ultimátu Věcí veřejných vládní koalici.

ODS Praha 11: Petr Nečas má naši podporu. Vydírat se nenecháme
Foto: red
Popisek: Logo ODS

ODS Praha 11 bere na vědomí prohlášení grémia Věcí veřejných, které vyzvalo své ministry k odchodu z vlády a další spolupráci s vládou podmiňuje tím, že premiér Petr Nečas představí konkrétní kroky, které navrátí vládě důvěryhodnost. Toto ODS Praha 11 bere jako další pokus zakrýt pravého viníka současné vládní krize. Není to ODS, nýbrž právě Věci veřejné, které svými aférami snižují důvěru ve vládu a ohrožují další fungovaní koalice. Odmítáme pošpinění pravicových politických principů prostřednictvím používání pochybných a mediálně zmanipulovaných nahrávek.

ODS Praha 11 proto podporuje předsedu vlády a ODS Petra Nečase, aby ve spolupráci s TOP 09 pevně čelil vydírání vládní koalice ze strany Věcí veřejných. Česká republika potřebuje odpovědnou vládu, která bude pokračovat v reformách veřejných financí a vzdělávacího, sociálního, zdravotního a důchodového systému. Jejich dokončení je nezbytnou podmínkou pro konkurenceschopnost našeho státu v rámci Evropské unie i globálního světa.

ODS Praha 11 považuje za poslední čisté řešení vypsání předčasných voleb do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky.

Vedení ODS Praha 11

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ODS

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hřib (Piráti): V investicích do infrastruktury pro cyklisty pokračujeme

22:01 Hřib (Piráti): V investicích do infrastruktury pro cyklisty pokračujeme

Informace na svém veřejném facebookovém profilu k dalším investicím do infrastruktury pro cyklisty v…