SPOZ Praha: Poděkování Miroslavu Šloufovi

24.02.2013 15:58

Usnesení Krajské konference SPOZ Praha 24.2.2013

SPOZ Praha: Poděkování Miroslavu Šloufovi
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Šlouf

Dne 24.2.2013 proběhla Krajská konference SPOZ Praha, na níž byl za odstupujícího Ing. Miroslava Šloufa zvolen novým předsedou Ondřej Kropáček. Na pozice místopředsedů KV SPOZ Praha byli dále zvoleni Ing. Vladimír Hönig, Ph.D. (místopředseda pro PR a vnější vztahy), Bc. Jiří Bejlovec (místopředseda pro organizaci), Ing. Luboš Smrčka, CSc. (místopředseda pro odborné komise) a Mgr. Josef Baxa, Ph.D. (místopředseda pro ekonomiku).

Krajská konference SPOZ Praha zvolila 20ti členný Krajský výbor, Krajskou kontrolní komisi, jejímž předsedou byl zvolen Mgr. Tomáš Sekera, MBA a delegáty na 4. Sjezd SPOZ konaný ve dnech 23. a 24.4.2013.

Krajská konference SPOZ Praha dále vyslovila poděkování a uznání Ing. Miroslavu Šloufovi za práci v pozici předsedy Krajského výboru SPOZ. Oceňuje jeho úsilí a nezastupitelnou úlohu v  návratu Ing. Miloše Zemana do politického života, kterého SPOZ Praha považuje za naprosto výjimečnou politickou a společenskou osobnost. Díky Ing. Miroslavu Šloufovi se tak podařilo vrátit do politiky člověka vysokých odborných a morálních kvalit.

1) Krajská konference SPOZ Praha schvaluje přednesené zprávy místopředsedů:

L.Smrčky- odborné komise

J.Bejlovce-organizace

O.Kropáčka-ekonomika

V.Hoeniga-PR

2)Krajská konference SPOZ Praha vyjadřuje velké poděkování dosavadnímu předsedovi p. Ing. Miroslavu Šloufovi za nezměrné úsilí při zakládání a budování SPOZ a zároveň vysoce oceňuje jeho nezastupitelnou úlohu v úsilí získat zpět do politického života pana Ing. Miloše Zemana, Csc., kterého považuje za naprosto výjimečnou politickou a společenskou osobnost. Všichni si uvědomujeme, že bez pana Ing. Miroslava Šloufa by SPOZ jako taková nevznikla a pan Ing. Miloš Zeman, Csc. by nejen na prezidenta nekandidoval, ale ani by se tím pádem prezidentem nestal. Díky panu Ing. Miroslavu Šloufovi se podařilo do naší vrcholové politiky vrátit člověka nesmírně vysokých morálních, odborných a politických kvalit, v kterého většina společnosti vkládá naděje v pozitivní zvrat na naší politické scéně, který všichni naléhavě očekáváme.

3) Krajská konference vzala na vědomí zprávu nepřítomného předsedy Krajské kontrolní komise Ing. M. Křepinského, který nebude pro příští období do KKK kandidovat. Zpráva byla přednesena a doplněna členem KKK Bc. Jaroslavem Vrtiškou.

4) Krajská konference nominuje Bc. Martina Šulce za předsedu republikové  kontrolní komise SPOZ.

5) Krajská konference nominuje paní Ditu Portovou, předsedkyni KO plzeňského kraje, do funkce místopředsedkyně SPOZ.

6) Krajská konference SPOZ nominuje na místopředsedu SPOZ pro organizaci a volby pana Mgr. Josefa Baxu, Ph.D.

7) Krajská konference schvaluje počet místopředsedů KO Praha je celkem 4, pro organizaci, pro odborné komise, PR a ekonomiku.

8) Krajská konference schvaluje počet členů krajské kontrolní komise, který byl v rámci usnesení schválen ve znění předseda a čtyři členové.

9) Počet členů KV byl usnesením schválen v počtu 20.

10) Pražská konference se usnesla, že požádá celorepublikový sjezd, aby posunul působnost Komise pro Obranu z krajské působnosti na celorepublikovou.

11) Krajská konference zvolila předsedu KO Praha O.Kropáčka

12) Krajská konference zvolila místopředsedy KO Praha V. Hoeniga, L. Smrčku, J. Bejlovce a J. Baxu.

13) Krajská konference zvolila předsedu a čtyři členy KKK, 15 členů KV a 16 delegátů sjezdu SPOZ.          

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: SPOZ

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hejtman Grolich: Jižní Morava si od roku 2027 polepší v rozpočtu o 2,8 miliardy ročně

8:19 Hejtman Grolich: Jižní Morava si od roku 2027 polepší v rozpočtu o 2,8 miliardy ročně

Jihomoravský kraj dostal od ministerstva financí k připomínkování pozměněný návrh, který upravuje fi…