Vaňhová (ČSSD): Paroubek tuto zemi zadlužil desítkami miliard. Za jeden rok!

22.08.2012 10:30

AUTORSKÝ TEXT Slavného spisovatele a bývalého premiéra Jiřího Paroubka charakterizuje jedna nepřehlédnutelná skutečnost.

Vaňhová (ČSSD): Paroubek tuto zemi zadlužil desítkami miliard. Za jeden rok!
Foto: tan
Popisek: Hejtmanka Ústeckého kraje Jana Vaňhová (ČSSD)

Po jeho vládnutí zůstávají obří dluhy. Například ve funkci premiéra zadlužil Českou republiku za jediný rok o 111 miliard korun (!!!), a to v době hospodářské prosperity, což je ekonomický zločin. V pozici předsedy ČSSD svoji megalomanskou předvolební kampaní financovanou úvěry přivedl tuto tradiční stranu téměř k bankrotu. Dluhy po Paroubkovi splácí současné vedení ČSSD dodnes. Nyní straší vysokým dluhem v Ústeckém kraji.

Musím v této souvislosti připomenout, že Mezinárodní ratingová agentura Moody´s Investors Service potvrdila Ústeckému kraji (ÚK) vysoké ratingové hodnocení na úrovni Aa1.cz, což je nejlepší možné ohodnocení, kterého kraj může dosáhnout. Podle vyjádření agentury národní rating Aa1.cz udělený Ústeckému kraji odráží obezřetné rozpočtové hospodaření kraje, které mu pomohlo zachovat solidní provozní výsledky a dostatečné finanční rezervy. Vysoké ratingové hodnocení Ústeckého kraje potvrzuje, že krajský rozpočet je připraven zcela profesionálně, apoliticky a s maximální péčí dobrého hospodáře. Voliči budou v říjnu rozhodovat, zda tento stav zůstane i v následujících čtyřech letech nebo se krajské finance vloží do rukou Jiřího Paroubka.

Původně jsem chtěla nenávistné a lživé útoky pana Paroubka ignorovat, protože všichni jeho politický styl známe a pro ČSSD ve své době odváděl i dobrou práci. Dnes možná čelí velkému psychickému vypětí z toho, jak dopadne v blížících se volbách a jde možná v jeho podání o poslední křeč z obavy před odchodem do politického důchodu. To ho však neospravedlňuje lživě napadat své politické soupeře.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Vanhova.cz

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): V těchto dnech si připomínáme ukončení druhé světové války v Evropě

21:03 Rozvoral (SPD): V těchto dnech si připomínáme ukončení druhé světové války v Evropě

Každoročně si začátkem května připomínáme osvobození Československa od německého nacismu v roce 1945…