Vostrá (KSČM): Hoří, pane premiére. A nejen u hasičů

14.08.2012 14:35

Naše vláda pomalu a jistě zastavuje financování oblastí, které si své peníze nejen zaslouží, ale především nedostatek peněz způsobí problémy i ostatním.

Vostrá (KSČM): Hoří, pane premiére. A nejen u hasičů
Foto: KSČM
Popisek: Miloslava Vostrá

V současné době bude propouštět své zaměstnance Hasičský záchranný sbor České republiky. Občan je uklidňován sdělením, že půjde pouze o administrativní zaměstnance. Jenže... Administrativním zaměstnancem je i operátor za pultem, který přijímá oznámení o požárech či situacích, které hasičský sbor řeší. Stejně tak je tomu i u Policie České republiky. Jeden policista má ochránit i více jak 300 občanů. Musel by mít nejen mílové boty, ale zajistit si i přesun v čase a prostoru. Něco prostě bez peněz zvládnout nejde. Stejně je tomu tak s lékařskou péčí a se zajištěním péče o postižené. Čím více bude vláda peníze šetřit na nepravých místech, tím více bude ohrožovat zdraví a životy občanů. A to snad přece nikdo z vládní garnitury nechce. Nebo ano?

Ing. Miloslava Vostrá, poslankyně Parlamentu ČR

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kscm.cz

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Majerová (Trikolora): Slovenská vláda ruší veřejnoprávní média

18:09 Majerová (Trikolora): Slovenská vláda ruší veřejnoprávní média

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k návrhu zákona na zrušení veřejnoprávních médií na S…