Zimola: Snaha pravice zneužít Sobotkova slova je podle seniorů ČSSD falešná

12.08.2012 19:46

Sociálně demokratičtí senioři považují snahu některých politiků pravicové vládní koalice zneužít slova předsedy ČSSD Bohuslava Sobotky, kterými na facebooku polemizoval s věkem některých prezidentských kandidátů, za nepatřičnou.

Zimola: Snaha pravice zneužít Sobotkova slova je podle seniorů ČSSD falešná
Foto: kraj-jihocesky.cz
Popisek: Hejtman Jihočeského kraje Jiří Zimola

Pro některé reakce také platí, že nejrychleji a nejhlasitěji se ozve vždy potrefená husa. 

Je zcela evidentní a není pochyb o tom, že právě předseda ČSSD Bohuslav Sobotka spolu se všemi zástupci sociální demokracie prosazují navzdory pravicové přesile v Poslanecké sněmovně návrhy, které mají za cíl zvrátit současné asociální a likvidační plány Nečasovy vlády v sociální oblasti. Je to právě ČSSD a předseda Sobotka, kteří proti drastickým pravicovým návrhům, které maří seniorům důstojné stáří, podali ústavní stížnost a vyvolali několik hlasování o vyslovení nedůvěry pravicové vládě. Je to také předseda ČSSD Sobotka a všichni sociální demokraté, kteří otevřeně vystupují proti zmrazení valorizace penzí, privatizaci peněz důchodců do soukromých penzijních fondů a aktivně podporují demonstrace seniorů proti asociální pravicové vládě. Slova vrcholných představitelů vládní koalice, kteří se snaží na výrocích předsedy Sobotky získat ztracené politické body za své asociální reformy a likvidační politiku pro seniory a sociálně slabé, jsou tak falešná a prvoplánová. Nepřejeme si, aby za nás seniory hovořili či se nás snažili falešně bránit lidé neseniorského věku, a již vůbec ne političtí turisté (turistky), kteří se v seniorské problematice neorientují, naopak, jejich vládní a parlamentní kroky směřují proti životní úrovni a zdravotnímu zabezpečení seniorů.

Klub seniorů ČSSD

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jiří Zimola - profil

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Premiér Fiala: Dálnice stavíme a připravujeme nejrychleji v historii

10:21 Premiér Fiala: Dálnice stavíme a připravujeme nejrychleji v historii

Páté jednání Vládního výboru pro strategické investice 22. dubna 2024 se týkalo především financován…