Pavel Novotný: Burkiny jsou kvalitní a vkusné plavky, vy kreténi, co chčijete do vody. Čunek je vagina. Jsem vítač a mé dcery spíš znásilní blbý čtenář PL, než uprchlík. Škoda, že už se nesmí upalovat

26.07.2017 19:36

ROZHOVOR „Dobře vím, že burkiny jsou velmi kvalitní, drahé a vkusné plavky a je trapné se nad jejich nošením pozastavovat. To může jen lopata, co se do inteligentní Prahy přijede vycachtat. Je to trapné a každý druhý Čech na té plovárně smrdí třikrát víc, než ta nebohá muslimka s děckem, a každý druhý Čech se na rozdíl od té kultivované ženy někdy vychcal na veřejné plovárně,“ říká ke kauze muslimky koupající se v burkinách v akvaparku v Čestlicích podnikatel, bulvárník a profesionální hráč pokeru Pavel Novotný. Mimo to také svým způsobem reaguje na slova hejtmana Jiřího Čunka vůči Prague Pride či na silnou migrační vlnu, která zasáhla Itálii.

Pavel Novotný: Burkiny jsou kvalitní a vkusné plavky, vy kreténi, co chčijete do vody. Čunek je vagina. Jsem vítač a mé dcery spíš znásilní blbý čtenář PL, než uprchlík. Škoda, že už se nesmí upalovat
Foto: Hans Štembera
Popisek: Bulvární lovec Pavel Novotný

Letní pohodu v Česku narušila diskuse kolem toho, zda se na koupaliště smí, nebo nesmí nosit muslimské plavky, tzv. burkiny. Zastánci tvrdí, že je trapné někomu nařizovat podobu plavek a že ještě před 100 lety jsme se koupali také zahalení. Odpůrci argumentují hygienou, ale zejména tvrzením, že jde o další krůček invaze islámu do našich životů, o zavádění jejich představ o normách. Kam se přiklonit? Je tato otázka vůbec otázkou k diskusi?

Není. O tom mohou diskutovat podlidi a všelijaký ten plebs, co žije ve světě, kde co muslim, to terorista, kde Pitomio nevypráví kreténům jen to, co chtějí slyšet, ve světě, kde prvoci s inteligencí mořské řasy věří na píčoviny typu Kalousek je zlý a Babiš hodný, no prostě ve světě pohádek a fantazie, který obývají vaši čtenáři, pane redaktore, kteří tedy houfně o věci diskutují.

Anketa

Pojedete na dovolenou do Egypta, když je to tam teď tak krásně levné?

7%
93%
hlasovalo: 7340 lidí

Protože jsem, na rozdíl od nich, byl dál než v Chorvatsku a jiné lidské bytosti neselektuji jako Mengele, ale podle charakteru, dobře vím, že burkiny jsou velmi kvalitní, drahé a vkusné plavky a je trapné se nad jejich nošením pozastavovat. To může jen lopata, co se do inteligentní Prahy přijede vycachtat. Je to trapné a každý druhý Čech na té plovárně smrdí třikrát víc, než ta nebohá muslimka s děckem, a každý druhý Čech, se na rozdíl od té kultivované ženy někdy vychcal na veřejné plovárně.

Víte, je to vše o předsudcích, kterými kreténi houfně trpí. Já jim to tam sázím, protože já a moje inteligentní obecenstvo se prvokům potom na facebooku smějeme. Je to neskutečná švanda. Představte si, že oni jak čtou jenom ty různé Aeronety a PL a mají nastavené parametry podle Okamury, tak říkají neskutečné věci a myslí to vážně. No je to prdel, co vám budu povídat. Představte si, že oni třeba neví, že ty diskuse pod Okamurou jsou ze tří čtvrtin fake, že to píší najatí brigádníci ovládající desítky falešných profilů, že je to byznys s hlasy mongoloidů. Oni nevědí, že jsou na Matějské a že dospělí se baví jinde…

Ale dost už, jsem prostě chytrý, oni jsou hloupí a já respektuji, že i naprostí kreténi a hovada mají právo na svou diskusní platformu a svá, pravda velmi nedůvěryhodná a výsměchu hodná média. Bohužel mají i volební právo a bohužel smějí urážet jiné pro jejich náboženské přesvědčení. Škoda, že už se za to u nás nesmí upalovat. V Ústí na severní Moravě by hořely hranice imrvére.

Anketa

Vadí vám burkiny na českých koupalištích?

hlasovalo: 26634 lidí


Ať je to jakkoliv, tuto diskusi si trochu svérázně vyložila žena na pražském koupališti, když muslimku koupající se v burkinách začala kopat a škrtit. Kde je hranice veřejné diskuse o imigraci, islámu apod., aby si to někteří hloupější spoluobčané nevyložili tak, že muslimy mohou fyzicky atakovat?

Podívejte, ono se to naštěstí omezuje jen na facebooky debilů a potom na články, ve kterých média předstírají kauzu, ale dobře vědí, že jen prosí o kliky oněch hovádek. Na článek v seriózním médiu o tom, že se „diskutuje o burkinách v akváči“ klikne půl milionu prvoků, to je krásné číslo, pane redaktore… Ti, co to píšou, z nich mají prdel, dokonce i Zeman má prdel z lidí, když jim říká, že Merkelová je špatná a přitom ji také považuje za skvělou političku a vizionářku.

Je to byznys s dementy, dělám ho já, děláte ho vy, dělá ho Pitomio, Babiš i Zeman… Ale my to kriplům, pane redaktore, co? My jim to říkat nebudeme… Jen ať si pěkně žijí v tom, že za jejich posrané, zadlužené, prochlastané a proválené životy může Kalousek a uprchlíci, vždyť nás to živí! A koho to neživí, sám podnikám, ale neříkejte jim, že už nejsem v bulváru a neživí mě tatínek, ten z toho má alespoň prdel... Podívejte se na můj facebookový profil, tam je čtyřicet tisíc „havloidů“, co se náramně baví tím, co z výběhu orangutanů z koncertů Ortelu či voličů SPD zase vyletí za parádu.

Vše je v rovnováze, nás chytrých je jen deset procent a na tom je to celé založené... Hele, jestli těm debilům, co to čtou, vyzrazuji moc, tak to nějak osekejte, nechci vám krást ovečky, děláte to výborně u vás na Parlamentních listech, sám bych to nedělal lépe. Fantastický výběh máte. Až si jednou založím populistickou, fašistickou stranu a budu chtít tři procenta, abych si ji pak mohl tunelovat jako polojapončík, okamžitě si u vás nakoupím články pro bezmozky a plebs, kde jinde.

Prezident Miloš Zeman, dle tvrzení mluvčího Ovčáčka, vyzval ministra financí Ivana Pilného k tomu, aby se zamyslel nad přerozdělením 11 miliard Kč, které dle jeho tvrzení jdou neziskovým organizacím. Jak komentovat tuto výzvu a co říci k podobě neziskového sektoru v České republice? Kde pomáhá, kde škodí?

Charitou se dost zabývám v rámci své agentury, moment – to škrtněte, mě přeci živí tatínek, a ne dvě firmy. Ech, to jsem debil. Vyhoďte celý odstavec a pojedeme nanovo.

Podívejte, já tomu hovno rozumím, mě živí tatínek, který mi vymetl cestičku k prestižním šéfredaktorským postům a na Novu… Ale zásadní problém neziskového sektoru je jeho nesoudržnost. Je to jako s tou krajní pravicí, ta se také nikdy nedomluví. Protože jde o … peníze… Takový kokot jako je Zickler z Řitě, pardon z Řádu národa, nebo ti debílkové z BOS, klasicky uberou Tomiovi takové ty superprvoky, nikdy nebudou jednotní… Jediný, kdo u nás mohl spojit krajní pravici, byl Landa a ten zešílel… No a v charitě je to stejné. Tvrdé, konkurenční prostředí, kde se loktaří, intrikuje a lže, ne jako u nás v kavárně chytrých…

Přesto je 11 miliard akorát a nevím, co do toho Jitrnice z Hradu kafrá. Říká lidem to, co chtějí slyšet, nikoli to, co si myslí. Pitomio na tom má postavenou parlamentní stranu a odkoukal to od Jitrnice, sorry od Miloše Zemana.

Senátor, hejtman a vlivný představitel KDU-ČSL Jiří Čunek uvedl na adresu blížící se Prague Pride: „Je to pochod smrti pro stát, pro Evropu, pro naši civilizaci, když stát bude tyto skupiny podporovat a uznávat jako rodiny.“ K problematice homosexuálů uvedl: „Sexuální orientace je v mnohých případech volba, říkají to odborníci. V mnohých případech je to vrozená danost. Tak, jak se někdo narodí bez nohy, tak se někdo narodí s jinou sexuální orientací. Pochod LGBT, kteří prohlašují, že jsou úplně stejní jako rodiny, je v tomto smyslu stejný, jako pochod jednonohých, kteří tvrdí, že mohou na ‚vojenskou přehlídku‘. Musíme přijmout zákony přírody a především přijmout každý sám sebe se svými přednostmi i handicapy. Neznamená to ale, že jsme tím vyřazení ze společnosti. Každý z nás má jiný úkol a může společnost obohatit jiným způsobem. Nemůžeme ale říkat, že LGBT je také rodina. Stát má rodinu podporovat jako svou jedinou budoucnost, a ostatní tolerovat.“ Co k takovému názoru uvést? Jaká by měla být politika státu vůči rodině a sexuálním menšinám?

Anketa

Jiří Čunek o Prague Pride: ,,Je to POCHOD SMRTI pro stát, pro Evropu, pro naši civilizaci, když stát bude tyto skupiny podporovat a uznávat jako rodiny". Souhlasíte?

94%
6%
hlasovalo: 19279 lidí

Pane redaktore, prosím vás, Čunek je idiot, a kdo má předsudky vůči homosexuálům, je u mě tupá píča. Slyšíte? Kdo má předsudky vůči gayům a lesbičkám, kdo na jiného kouká divně kvůli sexuální orientaci, barvě pleti, či vyznání, ten je tupá, zavrženíhodná píča. Jsem slušný kluk, mimořádně inteligentní a dobře vychovaný a toto mé konstatování je objektivní. Ano, tedy i Čunek je píča, pokud tento tzv. Novotného teorém uplatníme. No tak fajn, pravdu – Čunek není píča, protože se vymezuje vůči queer komunitě, ale protože populisticky říká lidem, co chtějí slyšet. Čunek je černoprdelník, ale netráví den přemýšlením o tom, že buzny by měli pozatýkat. Kdepak, on je to jen politik strany, která jde do prdele. Píčy jsou ti, kteří s tímto názorem souzní.

Je mi trapně jen to připomínat, ale co, tady v pavilonu dementů to nikdo neví, tak to dementům povím, ostatně oni se to na proruských, dezinformačních webech fakt nedočtou. Tam se píše o muslimech jako o posraných teroristech, co se jdou vykoupat v posraných burkinách a pak se v Heřmanově Městci odpálí, protože nás chtějí vyhladit. Bože, ještě že ti nebožáci nevědí, že jsou sami posraní šmejdi, kteří nám slouží.



Do hry o prezidentský úřad nakročil senátor a primátor Teplic Jaroslav Kubera. Ten například dlouhodobě tvrdí, že západní svět je tak předlužený, že to vyřeší jen válka „Tuším to, jak to skončí, jsem rád, že jsem tak starý, že už mi to nebude tak strašně vadit. Světovou válkou to skončí.“ Na adresu kritiků Vladimira Putina uvedl, že nikdo neví, zda by po něm v Rusku nepřišel někdo ještě horší. Platí též za obhájce kouření a kritika EU. Zamlouvá se vám tento uchazeč? Jak se nám pole uchazečů o Hrad nakonec porovná, a kdo bude mít největší šanci?

Jaroslav Kubera je můj oblíbený politik, byť se v názorech zrovna na uprchlíky neshodneme. Víte, já slíbil, že už nebudu mluvit o ODS. Vedu šestičlennou buňku v Řeporyjích, kde bych rád v budoucnu něco změnil a ti samí debilové, co tu v diskusích píší, jaká jsem nula a Okamura je borec, pak vykřikují, že „ODS je kvůli mně nevolitelná“, což je strašně legrační, protože volič ODS má nějakou úroveň a mozek, umí číst a psát a takových tu je pomálu. Čte si jiné weby, nemyslí si, že Česká televize lže, nebo že Tomio Okamura není vychcánek non plus ultra.

Proč to říkám a svou stranickou příslušnost opět nerad zmiňuji? Protože Jarda Kubera je jeden z lidí, kvůli kterým jsem zůstal pevný a před dvěma lety nevystoupil. Mám ho moc rád. A jsem kuřák. Mimochodem, s tím Putinem má pravdu, ale pssst. A byl by to skvělý prezident. Nebude-li kandidovat, hodím to Drahošovi, stejně jako bych to proti Miloši Jitrnici hodil i Daně Stodolové, ale já doufám, že kandidovat bude. Šance má malé, vyhraje to pan Drahoš ve druhém kole, protože Zeman už tu nebude, či odstoupí, či si třetina venkova uvědomí, že už je fakt mimo, ale já bych byl za pana Kuberu moc šťastný. Schopný, rovný chlap s obrovskou zkušeností a nadhledem. Ten by šmejdy, jakými jsou Nejedlý a Mynář, vytřel podlahu v konírně, nerozdával by jim vlivné posty na Hradě, fuj, hanba. Kdo po tom všem dále považuje Zemana za příčetného, tak ten buď neumí číst a nemá doma televizi, nebo je také píčou.

Napětí kolem migrace do Itálie houstne. Schvalujete, aby Italové zkrátka dali migrantům dokumenty a poslali je na sever? Dalším řešením je pokračovat v přerozdělování podle kvót, jak chce Brusel. Naši politici doporučují důsledně hlídat břehy Libye a migranty vracet, případně zasáhnout vojensky přímo v Libyi. Co s tím?

Italové to mají nesmírně složité a je to naše vina a vina všech států EU, které neplní své závazky. Ale vyprávějte to tady debilům, že přijmout 12 tisíc uprchlíků podle kvót není pro ČR problém. Za prvé se tu rozpustí, za druhé všichni utečou, protože sem nechtějí. Italové potřebují, aby ostatní země plnily své závazky. Je skvělé, jak zatím zvládají a že se snaží postarat o všechny uprchlíky, stejně jako je skvělé, že pomáhají i neziskovky, které si uprchlíky přebírají rovnou u břehů Libye a vozí je do Itálie na svých lodích. Víte, to není o politice. To je o lidském životě. A život třeba Okamury má stejnou (podle mě nižší, ale to vyhoďte určitě, říkám to jen vám proboha!!!) cenu jako život dvacetiletého Syřana se zlatým ajfounem, který prostě nevidí východisko… Máte děti? Víte, před jakou bídou ti lidé musí utíkat, když na tu loď posadí děti. Taky byste byl rád za neziskovku. Vy byste ty lidi taky netopil a nepřál jim smrt, vaši čtenáři ano.

Musí se pomáhat v zemích, kde ty konflikty vznikají, hranice EU nejsou průchoďák, ale Itálie volá o pomoc zcela pochopitelně. Bohužel my bychom jen brali. Národ pokrytců, udavačů a zmrdů. Jsem vítač, pane, nedávejte mi tyhle otázky. Moje dcery spíš znásilní váš bílý, debilní čtenář, než uprchlík, kterého já rád pohostím a nechám ho přespat, protože jsem člověk, ne xenofobní píča, pane redaktore.

Renomovaný lékař, vydavatel, dědic a společenský organizátor Martin Jan Stránský na ParlamentníchListech.cz sdělil následující k Andreji Babišovi: „Pro člověka i pro národ vychází chápání současnosti z toho, čím v minulosti prošel a zároveň neprošel. Jako další je tu proces demokratizace, do kterého patří etapa ekonomicko-politické oligarchie. Andrej Babiš sice děsí mnoho lidí, jenže Amerika prošla úplně tím samým – vzpomeňte si na Rockefellera a Kennedyho. Ti systematicky vykoupili, převzali, rozkradli a přivlastnili si veškerý majetek, na který mohli dosáhnout. Poté nastavili sebe či vlastní potomky do politických funkcí, aby ošetřili své impérium. Pak posílili instituce, které by ho chránily. Postupem času se jejich moc rozmělnila. Touto standardní cestou prošla a v mnoha případech stále prochází každá moderní demokracie.“ Lze s tím souhlasit? Jak vážné je vlastně nebezpečí jménem „Babiš-premiér“?

Pane redaktore, prosím vás! Víte, ono ho bude volit 25 procent lidí. Tedy každý čtvrtý z mých přátel. Nejsou to stejné píče, jako voliči SPD, ale jsou jen hloupí. Oni nevidí, že ten člověk si bude potom dál se zákony nejen vytírat prdel, on je bude společně s KSČ sám vytvářet. Miluji debily, co nad Aeronetem a PL nadávají na neobjektivní plošná média a potom jim nevadí volit Andreje Babiše. Nesmírně chytrý a schopný chlap. Famózní marketér, co zaměstnává ve svém P.R. trustu esa mojí branže. Volit ho je velmi krátkozraké, je to hloupé, je to naivní.

Víte, teď nevím, zda to paviáni poberou, ale zkusím to – uvědomujete si, co ten člověk s sebou přivádí na ministerstva za lidi? Na magoši nebyl nikdy takový bordel, zlatý Kolibřík! Babiš-premiér mě děsí. Ale co, přežijeme to. Přežijeme i Zemana-prezidenta a Babiše-premiéra. To je dobou, je to taková vlna, historicky a statisticky běžná. Lidé jsou nespokojení, protože jsou debilní a nevidí, že nikde na světě lépe není, a tak se přiklánějí k populistům. Ono se to přežene. A pravda a láska opět zvítězí nad lží a nenávistí. Ale to také vyhoďte, pane redaktore, to prvok nepobere.

Pavel Novotný, DiS.

  • Největší miláček čtenářů nejnedůvěryhodnějšího webu v Evropě
  • starosta městské části

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jaroslav Polanský

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

A dost. Ladislav Větvička se vrátil do ČR a ukázal na zlo

4:43 A dost. Ladislav Větvička se vrátil do ČR a ukázal na zlo

Proč jsou lidé v Gruzii či na Ukrajině šťastnější než tady? Bloger a spisovatel Ladislav Větvička si…