Špotákové v nových holínkách čepoval U Pinkasů pivo ministr Vondra

18.08.2012 22:30

Na sedmé posezení ve slavné pražské pivnici U Pinkasů pozvala olympijská vítězka Barbora Špotáková česká media a své sponzory. „Setkáváme se tu sice při oslavě medaile posedmé, ale kruh se určitě neuzavírá. I když zisk každé medaile je psychicky a fyzicky stále náročnější, to asi s přibývajícím věkem, ale věřím, že to ještě nějaký čas vydržím a přivezu další,“ přála si Bára.

Špotákové v nových holínkách čepoval U Pinkasů pivo ministr Vondra
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministr obrany Alexandr Vondra

Za zlato pak přijala několik dárků. Ředitel vyhlášené hospody U Pinkasů František Novotný jí předal stylové bílé gumáky se srdíčky, jménem a emblémem jejího oblíbeného podniku. „Tak tohle nemá chybu,“ smála se oštěpařka a hned si holinky obula. „Jsou pohodlný, sedí mi super, ale nevím, jestli je budu někdy nosit. Dnes je ale sundám až večer, pak asi skončí v mé síni slávy,“ pokyvovala hlavou.

Od ministra obrany Alexandra Vondry dostala hodně břichatý džbán pocházející od válečných veteránů. „Možná se tam vejde dvacet piv, no pohostím s obsahem asi hodně hostů,“ odhadovala budoucí kapitánka české armády.

Ministr Vondra pak nejlepší světové oštěpařce načepoval první pivo. „Myslím, že se mu to povedlo, pivo je opravdu výborný. Asi to bylo načepováno s láskou,“ culila se atletka pražské Dukly. „Věřím, že moje úspěšná série bude pokračovat a budeme se scházet i v dalších letech,“ prohlásila.

Příští týden Báru čekají ještě závody a tak trochu i trénuje. Nejdřív závodí příští čtvrtek v Lausanne, pak následuje Birmingham a sezonu zakončí při finále Diamantové ligy v Bruselu. „Ještě bych letos ráda hodila sedmdesát metrů, kdyby se mi to nepovedlo, docela by mě to mrzelo. V prvním závodě se to asi nevyjde, ale mohlo by to klapnout v Birminghamu, nebo při finále v Bruselu. To by byla paráda,“ přála si svěřenkyně Jana Železného.

V pondělí se ocitne v nezvyklé roli, protože dorazí na ME veteránů v Hrádku nad Nisou, kde bude koučovat svou maminku Ludmilu. „Asi těžko může vyhrát, ale mohla by hodit třicet metrů.“

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

reklama

autor: Ministerstvo obrany

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Majerová (Trikolora): Ukrajinští uprchlíci budou moci žádat o dlouhodobý pobyt v ČR. Ne!

23:07 Majerová (Trikolora): Ukrajinští uprchlíci budou moci žádat o dlouhodobý pobyt v ČR. Ne!

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k dlouhodobému pobytu ukrajinských uprchlíků v ČR.