Skupina Gazprom otevírá poprvé Zákaznické centrum

21.08.2012 9:10

Dne 16. srpna 2012 společnost VEMEX Energie a.s., dceřiná společnost mateřské VEMEX s.r.o. slavnostně otevřela nové Zákaznické centrum.

Skupina Gazprom otevírá poprvé Zákaznické centrum
Foto: Archiv
Popisek: Plynový sporák

Společnost VEMEX s.r.o. obchoduje na českém trhu se zemním plynem od roku 2006. Do jejího portfolia patřili až do nedávna především velcí a střední odběratelé.

 V loňském roce vstoupil VEMEX, prostřednictvím své dceřiné společnosti VEMEX Energie a.s., na trh se zemním plynem a elektrickou energií pro maloodběratele a domácnosti. Připojil tak ke svým spokojeným zákazníkům více než 20.000 konečných spotřebitelů, o které se stará právě VEMEX Energie.

VEMEX se svou dceřinou strukturou patří do silné skupiny Gazprom, která tak vůbec poprvé v historii otevírá Zákaznické centrum pro prodej energií veřejnosti na kontinentální Evropě.

Díky novému Zákaznickému centru VEMEX zlepšuje nejen kvalitu svých služeb, ale také posiluje své působení na energetickém trhu.

 Centrum naleznete na Praze 5, v ulici Újezd 600/1 a je otevřeno od pondělí do pátku vždy od 9.00 do 17.00.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nadace ČEZ: V obci Plchovice obnovili ovocný sad

13:04 Nadace ČEZ: V obci Plchovice obnovili ovocný sad

Výsadbou nových stromů v obci Plchovice obnoví sad, který zde byl původně. A nejen to, nové stromy b…