Semelová přiznala, proč oblékla žlutou. Barva sluníčka odpovídá její náladě

13.10.2012 22:50

Poslankyně Marta Semelová, kterou někdy novináři řadí do skupinky takzvaných stalinistů, přišla dnes mezi novináře do povolebního šrumu celá ve žlutém. Jak ale ParlamentnímListům.cz vysvětlila, je to hlavně proto, že má prý sluníčkovou, tedy vynikající náladu.

Semelová přiznala, proč oblékla žlutou. Barva sluníčka odpovídá její náladě
Foto: Hans Štembera
Popisek: Poslankyně Marta Semelová (KSČM)

Komunistům se v těch letošních krajských a také senátních volbách dařilo. Protože poslankyně Marta Semelová prý tušila, že to „bude dobré“, oblékla si dnes žlutou barvu. A to přestože je to domácká barva převážně Jany Bobošíkové a její Suverenity.

„Já v barvě oblečení nic symbolického nevidím, jednou mám žlutou, jednou červenou, jednou třeba bleděmodrou, v tom nevidím žádnou symboliku. Žlutá je ale barva sluníčka a já mám nyní sluníčkovou náladu,“ vysvětlila ParlamentnímListům.cz Semelová.

Radost na celé čáře

„V každém případě mám radost, že levice výrazně posílila. Mám radost i z výsledků v Praze, kde velmi překvapivé bylo umístění Jiřího Dolejše na prvním místě, takže nyní jde do druhého kola. Dobré to je ale i v těch ostatních obvodech. Všude posílili kandidáti KSČM a to je fajn. Navíc tady v Praze - které přece jenom bylo vždy ´pravicové město´ - je to unikum,“ zmínila k volebním výsledkům v mini rozhovoru poslynkyně Marta Semelová.

„Co mne ovšem mrzí, je to, že je tak velká volební neúčast. Svědčí to o tom, že jsou lidi naštvaní, otrávení, ovšem tím, že zůstanou doma, tak tím situaci určitě nepomůžou. Tady by bylo potřeba, aby si uvědomili, že záleží na každém z nich,“ podotkla.

Jakákoli reakce svědčí o tom člověku, který se jí projevuje

Poslankyně ParlamentnímListům.cz také prozradila, jak se dívá ve sněmovně na ty, co sedí v sále na pravici a kteří třeba v minulosti při jejích projevech o třetím odboji pískali, či bouchali do stolu. Co by jim vzkázala?

„Jakákoliv reakce poslanců ve sněmovně svědčí o tom člověku. Myslím, že každý, ať má jakýkoliv názor, by měl dokázat poslouchat toho druhého a reagovat na to věcnými argumenty a ne tak, že to potom vypadá, jako že ve sněmovně sedí jen parta vulgárních a nevychovaných poslanců. Tím hovořím o těch, co se chovají způsobem, který opravdu by do sněmovny patřit neměl,“ doplnila.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.


 

 


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Olga Böhmová

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To je psycho, tohle... Němcová odešla z místnosti. Ostatní hlasovali pro

14:30 To je psycho, tohle... Němcová odešla z místnosti. Ostatní hlasovali pro

Členové ústavněprávního výboru Senátu dali zelenou petici 15 tisíc zemědělců. Ti chtějí zrušit Fialo…