Běh města Příbrami

02.10.2019 12:26

Na pět set běžců se postavilo v sobotu 28. září na start šestadvacátého ročníku Běhu města Příbrami, který pořádá Triklub Příbram pod patronací města.

Běh města Příbrami
Foto: Příbram
Popisek: Příbram

Příbramská veřejnost je veřejností běžeckou, o čemž svědčí počet běžeckých akcí konaných v našem městě. „Běh města Příbrami má dlouholetou tradici. Stejně jako například u Půlmaratonu, Příbramském triatlonu nebo závodu Klasik Duatlon Příbram, za jeho perfektní organizací stojí pořadatelé z Triklubu Příbram. Právě jim patří díky za parádní atmosféru, výborně zajištěné tratě, skvělé občerstvovačky. Z ohlasů závodníků je jisté, že jde o akce na velmi vysoké úrovni. Pořadatelé šíří dobré jméno města nejen mezi sportovní veřejností,“ řekla po závodech místostarostka města Zorka Brožíková.

Závod je rozdělen dle věku do několika kategorií mužských, ženských a dětských. „V letošním roce jsme zaznamenali menší počet dětských závodníků, což nás překvapilo. Věřím, že v příštím ročníku už bude vše při starém a mladí běžci se nám vrátí. Jinak musím říci, že s průběhem akce jsem velice spokojen. V Příbrami se běhá dobře,“ uvedl za pořadatele Radek Eliáš, který zároveň zmínil datum 1. prosince, kdy se uskuteční slavnostní vyhlášení Brdského běžeckého poháru.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

20:27 Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

Zpomalení dopravy a větší bezpečnost. To jsou v kostce hlavní záměry přestavby páteřní ulice v Drožd…