Benešov: Město vybavuje Jednotku dobrovolných hasičů

17.12.2021 14:05 | Tisková zpráva

Za účelem plnění úkolů v oblasti ochrany obyvatelstva, zakoupilo město Benešov, v rámci Programu 2021 Středočeského kraje, pro Jednotku sboru dobrovolných hasičů obce (JSDHO Benešov), nafukovací stan včetně nezbytného příslušenství.

Benešov: Město vybavuje Jednotku dobrovolných hasičů
Foto: wikipedia
Popisek: Benešov

Jedná se o nafukovací stan COMFY-25 červené barvy, příslušenství obsahuje osvětlení, topidlo včetně teplovzdušného rukávu, termostatu a komínu a tlakové hadice pro nafukování z láhve, je zcela kompatibilní se stanem Hasičského záchranného sboru Středočeského kraje (Územní odbor Benešov).

Nákup nafukovacího stanu COMFY-25 byl realizován s finančním přispěním Středočeského kraje  v rámci projektu ,, Nákup nafukovacího stanu pro JSDHO Benešov evidenční číslo projektu HAS/SDHOP/043422/2021.“

Stan bude využíván JSDHO Benešov při mimořádných událostech a poskytne základní zázemí pro zasahující hasiče a postižené obyvatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž představí své krásy na výstavě v několika moravských městech

16:14 Kroměříž představí své krásy na výstavě v několika moravských městech

Vydat se blíž k lidem a oslovit je jako potenciální návštěvníky Kroměříže v jejich domovském prostře…