Benešov: Město vybavuje Jednotku dobrovolných hasičů

17.12.2021 14:05 | Tisková zpráva

Za účelem plnění úkolů v oblasti ochrany obyvatelstva, zakoupilo město Benešov, v rámci Programu 2021 Středočeského kraje, pro Jednotku sboru dobrovolných hasičů obce (JSDHO Benešov), nafukovací stan včetně nezbytného příslušenství.

Benešov: Město vybavuje Jednotku dobrovolných hasičů
Foto: wikipedia
Popisek: Benešov

Jedná se o nafukovací stan COMFY-25 červené barvy, příslušenství obsahuje osvětlení, topidlo včetně teplovzdušného rukávu, termostatu a komínu a tlakové hadice pro nafukování z láhve, je zcela kompatibilní se stanem Hasičského záchranného sboru Středočeského kraje (Územní odbor Benešov).

Nákup nafukovacího stanu COMFY-25 byl realizován s finančním přispěním Středočeského kraje  v rámci projektu ,, Nákup nafukovacího stanu pro JSDHO Benešov evidenční číslo projektu HAS/SDHOP/043422/2021.“

Stan bude využíván JSDHO Benešov při mimořádných událostech a poskytne základní zázemí pro zasahující hasiče a postižené obyvatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Opravdu máte čisté svědomí?

Dobrý den, opravdu vám přijde OK přijít k titulům tím, že publikujete v podezřelých časopisech nebo v těch, v jejichž vedení jste sám seděl? To vám přijde v pořádku? Dosud jste na mě působil jako morální autorita, ale teď už si to o vás nemyslím

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jablonec nad Nisou: Město rozdalo necelou třicítku Cen pro nadané

16:31 Jablonec nad Nisou: Město rozdalo necelou třicítku Cen pro nadané

Statutární město Jablonec nad Nisou ocenilo nadané žáky a studenty. Náměstkyně primátora pro oblast …