Benešov: Městský úřad uspořádal sbírku pro útulek v Opřeticích

06.12.2019 14:05

Mezi zaměstnanci Městského úřadu v Benešově během listopadu 2019 proběhla sbírka pro pejsky z útulku Naděje pro čtyři packy z. s. v Opřeticích.

Benešov: Městský úřad uspořádal sbírku pro útulek v Opřeticích
Foto: wikipedia
Popisek: Benešov

Zaměstnanci se rozhodli společně přispět v adventním čase zvířatům, která do Naděje pro čtyři packy přicházejí mnohdy ve velmi zuboženém stavu. Zvířata potřebují intenzivní péči a pomoc dostat se zpět do fyzické formy z leckdy pohnutých osudů, s čímž jim útulek Naděje pro čtyři packy vydatně pomáhá. Vyléčit rány na jejich duších je už ale úkolem hodných lidí, kteří do útulku chodí pomáhat s nikdy nekončící prací, venčením a rovněž s cílem některému z pejsků poskytnout nový, láskyplný domov a péči.

Za všechny vybrané finanční prostředky byly pořízeny po konzultaci s provozovatelkou zařízení potřebné věci. Částka stačila na zakoupení 68 kg granulovaného krmení, 30 konzerv, 2 sáčků pamlsků, kloubní výživy Alavis a savých podložek.

Všem, kteří přispěli, patří velký dík.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jablonec nad Nisou: Knihovna nakročila k moderní instituci

19:06 Jablonec nad Nisou: Knihovna nakročila k moderní instituci

Městská knihovna Jablonec nad Nisou, p. o., uspěla v dotačním programu Veřejné informační služby kni…