Benešov: Mobilní rozhlas je tu pro vás

07.03.2019 11:11

V každé domácnosti dnes máme mobilní telefon. Mobilní telefon považujeme za základní komunikační nástroj dnešní doby. Je nezbytným prvkem životního stylu.

Benešov: Mobilní rozhlas je tu pro vás
Foto: wikipedia
Popisek: Benešov

Když potřebujeme někomu něco sdělit, jednoduše mu HNED zavoláme, anebo POŠLEME SMS zprávu. Informace se tak velmi rychle dostane přímo ke svému adresátovi. A právě na principu rychlosti a adresnosti poskytnuté informace je založen projekt  „Mobilní rozhlas“, který byl zaveden městem Benešov před třemi lety.

Občané i návštěvníci města Benešov se budou od letošního jara, pravděpodobně po dobu dvou let, potýkat s řadou dopravních omezení. Jedním z mnoha důvodů je zahájení stavby autobusového terminálu. Dále bude život ve městě ovlivňovat stavba parkovacího domu, výstavba kruhové křižovatky u sokolovny a další potřebné rekonstrukce a opravy.

Všechny tyto stavby přinesou různorodá a bohužel často měnící se dopravní omezení na jedné z hlavních tepen vedoucích městem. Bez těchto omezení však nelze město rekonstruovat. Proto, občanům města dáváme na zvážení přihlášení se do služby Mobilní rozhlas a také možnost prostřednictvím SMS zprávy získat aktuální informace, např. právě o uzavírkách, které patří mezi jedno z nejčastějších témat.

Pokud chcete dostávat důležité informace z města ZDARMA, můžete využívat také další služby Mobilního rozhlasu, kterou je aplikace přímo v mobilu. Bližší informace naleznete na https://www.mobilnirozhlas.cz/mobilni-aplikace/. Buďte tedy včas informováni, přímo ve svém mobilu.

Jako občan si na základě své vůle a dobrovolnosti zvolíte, zda chce dostávat různé klíčové informace dalším informačním kanálem. Smyslem služby Mobilní rozhlas není zahltit vás přemírou informací, ale sdělit vám rychle vybraný druh informace, o který se zajímáte. Tento informační kanál nenahrazuje web města, je jeho doplňkovou formou. Zprávy mohou být zasílány celoplošně, ale stejně tak i cíleně, např. k obyvatelům dané ulice, kde se provádí oprava atd. Zaregistrovaný občan se může kdykoliv z informačního kanálu sám odhlásit.

Registrace do informačního kanálu a následné získávání informací je pro občany zcela zdarma. Občan neplatí žádné aktivační a provozní poplatky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Mezinárodní pivní festival zahájila soutěžní část

13:37 Litoměřice: Mezinárodní pivní festival zahájila soutěžní část

Již 34. ročník prestižního Mezinárodního pivního festivalu byl dnes zahájen na litoměřickém výstaviš…