Beroun: Rekonstrukce prostranství před Hvězdou. Letos chce město vybrat dodavatele

24.10.2021 13:00 | Tisková zpráva

Slib, že se prostranství před Hvězdou zrekonstruuje, platí! V létě město získalo informace o připravovaných dotacích na veřejná prostranství z IROP a ITI. Bylo potřeba ještě nepatrně upravit projektovou dokumentaci, čímž došlo k navýšení plochy zeleně.

Beroun: Rekonstrukce prostranství před Hvězdou. Letos chce město vybrat dodavatele
Foto: mesto-beroun.cz
Popisek: Beroun

„Podmínky se snažíme nastavit tak, abychom se předem nevyloučili z možnosti žádat o dotaci, která má být až 85% z uznatelných nákladů. Při odhadované ceně rekonstrukce ve výši 30 milionů korun by to byla velmi významná částka do rozpočtu města,“ dodal místostarosta Michal Mišina.

V současné době se připravuje zadávací dokumentace pro výběr zhotovitele.  „Předpokládáme, že samotný výběr dodavatele se uskuteční ještě letos. Zahájení samotných stavebních prací budou záležet na dodavateli a na klimatických podmínkách. V předstihu ale plánujeme odstranit část křovin, na které si občané stěžují, že jsou zdrojem nepořádku a úkrytem pro potkany,“ dodal Michal Mišina.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

22:28 Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

V souvislosti s šířením některých zavádějících a nepravdivých informací týkajících se Memoranda o po…