Beroun: V roce 2020 jsme vysadili 68 stromů, 256 keřů, 490 trvalek a travin a 1000 cibulovin

29.12.2020 18:01

Vandal poničil nový strom u dětského hřiště Na Parkáně.Město Beroun vysadilo 68 nových stromů, 256 keřů, 490 trvalek a travin a 1000 cibulovin, a to v nejrůznějších lokalitách města včetně Jarova a Hostimi.

Beroun: V roce 2020 jsme vysadili 68 stromů, 256 keřů, 490 trvalek a travin a 1000 cibulovin
Foto: mesto-beroun.cz
Popisek: Beroun

Nové stromy najdete například u Sokolovny, v ulicích Švermova, Tyršova, Na Parkáně, kolem in-line dráhy, na venkovním koupališti na Velkém sídlišti, u malé vodní elektrárny a Závodí a na dalších místech Berouna.

Pestrá je i skladba stromů, zaměstnanci firmy AVE a zahradnictví Bauer postupně vysadili lípy, javory, olše, habry a další druhy, které udělají naše město hezčí. Ovšem za předpokladu, že se i my ostatní budeme chovat slušně a s respektem. Bohužel jak jsme se už několikrát přesvědčili, vandalismus některých spoluobčanů nezná hranic. A tak i tentokrát si jeden z nich vyhlédl nově vysazený strom Na Parkáně a poničil ho včetně podporné konstrukce. Proto prosíme i ostatní občany, aby byli ke svému okolí všímaví a při zpozorování jakéhokoli vandalismu se obrátili na linku městské policie 156.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

22:28 Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

Technické služby Zlín s. r. o, obchodní společnost statutárního města Zlína, si letos připomíná třic…