Beroun: Vandalové mají na svědomí mlžnou bránu i lavičku

28.06.2021 16:01

Ptáte se, proč v parné neděli nebyla zprovozněna mlžná brána v horní části Husova náměstí? Odpověď je prostá: zase zaúřadoval vandal.

Beroun: Vandalové mají na svědomí mlžnou bránu i lavičku
Foto: mesto-beroun.cz
Popisek: Beroun

Odnesl si přechodku v hodnotě zhruba 15 Kč!!! Potřeboval ji nutně na zahradu nebo se jen nechal vyhecovat partou? Těžko soudit, co ho k tomu vedlo, ale pravdou je, že každý takový projev vandalství zbytečně znepříjemňuje životy všem Berouňanům.

Bohužel se nejedná o ojedinělý případ.  Další výtržníci mají na svědomí lavičku, která byla umístěna u berounského náhonu naproti pekárně. Tu někdo vytrhl, poškodil a shodil z tarasu dolů k řece. Naštěstí neskončila v Berounce a pracovníci hospodářské správy ji po nezbytné opravě mohou vrátit zpátky na své místo.

Pokud budete svědky nějakého podezřelého jednání, neváhejte a obraťte se na městskou policii na linku 156. Chceme žít ve městě, kde je klid a pořádek. Ale to je na nás všech.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Republikové finále Dětské porty bude opět hostit Kroměříž

22:08 Republikové finále Dětské porty bude opět hostit Kroměříž

Posedmé se do Kroměříže sjedou finalisté největší přehlídky dětské interpretační a autorské tvorby f…