Beroun: Vandalové mají na svědomí mlžnou bránu i lavičku

28.06.2021 16:01

Ptáte se, proč v parné neděli nebyla zprovozněna mlžná brána v horní části Husova náměstí? Odpověď je prostá: zase zaúřadoval vandal.

Beroun: Vandalové mají na svědomí mlžnou bránu i lavičku
Foto: mesto-beroun.cz
Popisek: Beroun

Odnesl si přechodku v hodnotě zhruba 15 Kč!!! Potřeboval ji nutně na zahradu nebo se jen nechal vyhecovat partou? Těžko soudit, co ho k tomu vedlo, ale pravdou je, že každý takový projev vandalství zbytečně znepříjemňuje životy všem Berouňanům.

Bohužel se nejedná o ojedinělý případ.  Další výtržníci mají na svědomí lavičku, která byla umístěna u berounského náhonu naproti pekárně. Tu někdo vytrhl, poškodil a shodil z tarasu dolů k řece. Naštěstí neskončila v Berounce a pracovníci hospodářské správy ji po nezbytné opravě mohou vrátit zpátky na své místo.

Pokud budete svědky nějakého podezřelého jednání, neváhejte a obraťte se na městskou policii na linku 156. Chceme žít ve městě, kde je klid a pořádek. Ale to je na nás všech.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Kdo může za migrační pakt?

Tvrdíte, že když vás budeme volit, tak nás zbavíte migrantů. Jak? Jak chcete problém řešit, navíc když teď EP schválil migrační pakt? Taky tvrdíte, že jeho schválení byla zrada od této vlády, tak co pak změníte evropské volby? A jak to tedy je? Může za schválení paktu vláda nebo politici v Bruselu?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Liberec: Třídit odpady je povinností každého z nás

19:27 Liberec: Třídit odpady je povinností každého z nás

V rámci obecního systému odpadového hospodářství platí pro obyvatele a majitele nemovitostí některé …