Beroun se díky absolventům družstevní školy dostal do České knihy rekordů

08.07.2022 8:36 | Tisková zpráva

Česká kniha rekordů se v červnu rozrostla o nový zápis, o který se postarali absolventi střední Družstevní školy při Obchodní akademii Beroun, kteří maturovali v roce 1950. Český rekord drží za setkávání spolužáků po nejdelší době, a to po neuvěřitelných 72 letech!

Beroun se díky absolventům družstevní školy dostal do České knihy rekordů
Foto: mesto-beroun.cz
Popisek: Beroun

Původní myšlenka byla oslavit 70. kulatiny od ukončení školy, tento záměr ale překazil Covid -19 a spolužáci si tak na setkání museli ještě dva roky počkat.

Třídní sraz se tedy nakonec uskutečnil 18. června v hotelu Grand. Akci podpořila starostka Soňa Chalupová, osobně pak účastníky přišel pozdravit místostarosta Dušan Tomčo. A nechyběli ani zástupci agentury Dobrý den Pelhřimov, aby mohli rekord ověřit a zadokumentovat. Největší dík patří Jaroslavu Frolíkovi, jednomu ze spolužáků, který akci zorganizoval a zařídil i zápis do České knihy rekordů. A když se absolventi střední školy, kterým se blíží neuvěřitelných devadesát let, loučili, domluvili se rovnou na dalších pravidelných srazech v září. Tak jim přejeme hodně zdraví, ať se mohou setkávat společně i v dalších letech.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

Důchodová reforma

Tvrdíte, o důchodové reformě jednáte i s laickou veřejností. Jak? Kde? Jsem si ničeho takového nevšiml. A myslíte, že má smysl schvalovat něco, na čem se aspoň z větší části neshodnete s opozicí? K čemu reforma, kterou jiná vláda zase zruší, což už se stalo? Nebylo třeba chybou, že jste s opozicí ne...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Havlíčkův Brod: Od nového roku se změní systém platby za popelnice

22:05 Havlíčkův Brod: Od nového roku se změní systém platby za popelnice

Zastupitelstvo města Havlíčkův Brod schválilo dvě obecně závazné vyhlášky města, které se vztahují k…