Bílovec: První Beer Fest nabídne přes 50 druhů piva

22.08.2019 16:59

V sobotu 24. srpna se od 14 hodin na nádvoří bíloveckého zámku uskuteční vůbec první ročník pivního festivalu Beer Fest! Na čepu bude přes padesát druhů piva z českých i zahraničních pivovarů a nebudou chybět ani nejrůznější dobroty. Po celé odpoledne se účastníci mohou těšit také na bohatý doprovodný program.

Bílovec: První Beer Fest nabídne přes 50 druhů piva
Foto: bilovec.cz
Popisek: Bílovec

O program na pódiu se postarají zástupci rádia Čas, kteří budou celou akcí také provázet. Zpestřením bude jistě i exhibiční vystoupení sportovců z bíloveckého a novojičínského klubu Thaiboxu a také komentované prohlídky zámku. Během nich zájemci uvidí nejen zajímavá místa zámku, ale díky místnímu kastelánovi si vyslechnou také originální příběhy o šlechticích, kteří zde žili. A pořadatelé nezapomněli samozřejmě ani na děti, pro něž budou připraveny v dětském koutku nejrůznější atrakce a hry. „Jsme rádi, že zámecké nádvoří ožije další pěknou akcí a věříme, že se u nás Beer Fest zabydlí a stane se možná i tradicí,“ hlásí starostka města Bílovce Renata Mikolašová.

Organizace prvního ročníku Beer Fest se ujal majitel místní restaurace U holubů Petr Holub se svým kolegou Jiřím Hejdou. „Říkali jsme si, že je škoda, že tyto pivní slavnosti nejsou i u nás, a tak jsme se rozhodli je uspořádat. Věříme, že lidi bohatá nabídka nejrůznějších piv od těch běžných, přes piva z minipovarů jako je náš místní Zobak, až po nejrůznější originální ležáky nebo speciály typu ´kyseláč´ osloví,“ popisuje nabídku Petr Holub a pokračuje: „K zakousnutí nabídneme grilovaná žebírka, kolena, steaky, křidélka, farmářské brambory slovenské halušky, ale i klasické párky a klobásy nebo palačinky pro děti.“

Vyvrcholením této úžasné akce, na níž se sejdou nejen obyvatelé Bílovce, ale i okolních obcí, bude promítání oscarového snímku Bohemian Rhapsody v letním kině. To začne hned po setmění, nejdříve ve 20.30 hodin.

reklama

autor: PV

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Dvě pracovnice ze zlínských základních škol získaly ocenění

22:28 Zlín: Dvě pracovnice ze zlínských základních škol získaly ocenění

Jako každý rok ocenil Zlínský kraj pracovníky ve školství. Mezi patnácti oceněnými z celého kraje by…