Blansko: „Stárneme doma“ u kulatého stolu

14.05.2018 10:01

Ministerstvo práce a sociálních věcí v rámci projektu Politika stárnutí v krajích ve spolupráci s městem Blanskem pořádá v úterý 19. června 2018 v malém sále Dělnického domu kulatý stůl na téma „Stárneme doma“.

Blansko: „Stárneme doma“ u kulatého stolu
Foto: Blansko.cz
Popisek: Blansko

Tato akce je určena nejen pro zástupce samospráv obcí celého okresu Blansko, zástupce a pracovníky různých proseniorských organizací a klubů seniorů, ale také pro širokou veřejnost, kterou téma aktivního stárnutí, přípravy na stáří a podpory stárnutí doma zajímá. 

„Každý jednotlivec by se měl na období stárnutí a stáří připravovat v průběhu celého života. Předpokladem úspěšného zvládnutí tohoto období je zaměření se na aktivity a perspektivy do budoucnosti. V rámci kulatého stolu jsou tak plánovány příspěvky a diskuze na témata přípravy na stáří v oblasti zaměstnání, ve vztazích, v bydlení či ve zdraví. Dozvíte se, jak se stát neformálním pečujícím, co je třeba pro důstojné umírání doma,“ láká k účasti na akci Jana Fadrná, vedoucí odboru sociálních věcí.

Zájemci se mohou přihlásit nejpozději do 6. června 2018, a to na e-mail dana.zizkovska@mpsv.cz nebo kourilova@blansko.cz.

Akce potrvá od 10:00 do 15:00 hodin.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

22:09 Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

Práce na rekonstrukci autobusového stanoviště pod Společenským domem se blíží k svému završení, auto…